Paštika z kančí kýty
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 208 kJ / 528 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,40 g |
Tuky | 37,80 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 497 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 3,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 2. 2019 11:45
casino: Co vrtáte, je to paštika! Bůh ví co je namleto v paštice v obchodě s nápisem bůčková , nebo játrová!
5. 2. 2019 23:32
SubikovaJana:
Mám rád paradoxy a často říkám, že záleží na tom, jak se kdejaká ptákovina prezentuje
Není to dávno, co se řešilo kančí maso v pohostinství...
Na jídeláku bylo deklarováno KANČÍ, ale podáváno bylo VEPŘOVÉ
Že by hostinští lhali???
No, přijde na to, co je kanec...
...neb kanec je i nekastrovaný samec prasete, že
Mám rád paradoxy a často říkám, že záleží na tom, jak se kdejaká ptákovina prezentuje
Není to dávno, co se řešilo kančí maso v pohostinství...
Na jídeláku bylo deklarováno KANČÍ, ale podáváno bylo VEPŘOVÉ
Že by hostinští lhali???
No, přijde na to, co je kanec...
...neb kanec je i nekastrovaný samec prasete, že
5. 2. 2019 22:50
Hm, kanci, veprove a kureci. To neni zverina, ale spis divocina, ha, ha.
26. 11. 2012 19:12
V každé vesnici jsou myslivci,a u nich koupíte zvěřinu.My máme doma jen zvěřinu nic lepšího není
19. 5. 2011 10:58
Ahoj,v jakém poměru má být maso?..děkuji
20. 10. 2008 12:58
Paprika: ještě, že se nikomu nic nestalo...
Zvěřina bývá jako tombola na mysliveckých bálech
Zvěřina bývá jako tombola na mysliveckých bálech
20. 10. 2008 10:34
Vypadá to nádnerně. Já mám zvěřinu moc ráda.
20. 10. 2008 10:32
Manžel trefil v létě kance autem. Po dohodě s myslivcema nám kus nechali. Ale nevyplatí se to. Auto (naštěstí služební) bylo skoro na odpis.
20. 10. 2008 09:40
Jani, taky nevím, jestli jde někde zvěřina koupit, nikdy jsem se po ní nedívala a myslivce doma nemám A jinak chválím autorku Janu, líbí se mi ten fotopostup
20. 10. 2008 09:02
Hmmm,ještě tak mít to kančí masíčko
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kefírová rychlovka
Přidáno před 7 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 10 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 12 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 12 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný hrnečkový perník
Sabos uvařila před 1 hodinou
Dršťková polévka z hlívy
Valis uvařil před 4 hodinami
Kefírová bábovka
1anoli1 uvařila před 5 hodinami
Vepřový guláš
zutro uvařila před 5 hodinami
Pšenično-žitné dalamánky s prefermentem
Tonja uvařila před 5 hodinami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Elivet uvařila před 6 hodinami
Kebab pro vegetariány
TondaJ uvařila před 6 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
MarcelaPa uvařil před 7 hodinami
Slaninová kolínka snadno a rychle
Valis uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Pěstujeme rajčata: Jak zvolit správnou odrůdu? Do leča se hodí jiná než na salát, výběr je ale veliký
Pažitka ozdobí jarní stůl a příjemně dochutí vaječná, tvarohová a další jídla. Podívejte se, jak ji můžete využít
Další recepty
Tématické fráze: paštika z kančích jater paštika ze zvěřiny kančí játra paštika z kančího masa kančí kýta recepty kančí játra recepty zavařování paštiky domácí paštika ze zvěřiny zavařování zvěřiny pastika z divocaka kančí jatrova paštika zavařujeme paštiku kančí játra recept kanči jatra paštika paštika ze zvěřiny recept kančí buček zavařování paštik pastika z kanciho sádlo z kance paštiky z kančích jater
Suroviny: maso kančí, bůček vepřový, játra kuřecí, cibule, vejce, smetana, koření paštikové
Paštika z kančí kýty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YExW
10 názorů