Pojednání o BORŠČI
Suroviny
Porce: ad libitum
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Jsem přesvědčen, že chuťových variací v kulinářském umění tolik, co melodických a rytmických nápadů v hudbě. Píseň Šla Nanynka do zelí, zahraje vesnický muzikant jinak než třeba Petr Janda nebo houslistka Gabriela Demeterová. Boršč v podání Gordona Ramsaye je to samé, co Nanynka v aranžmá Ennio Morriconeho. Avšak já dávám přednost lidovosti a tradičnosti. Velice dobře si pamatuji, jak moc mi chutnal boršč s teplým klučenickým chlebem v jedné písecké hospodě. Přeji všem, uživatelům TOP RECEPTŮ, aby dokázali ocenit tvůrčí přístupy druhých k různým receptům, které se na těchto stránkách objevují.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 3. 2014 14:00
3. 12. 2013 15:10
posílám bodík a fotík
11. 10. 2013 18:42
11. 10. 2013 18:28
11. 10. 2013 17:02
11. 10. 2013 15:12
11. 10. 2013 15:09
11. 10. 2013 12:42
29. 1. 2013 19:44
28. 1. 2013 21:59
Základem je nějaké zelí a řepa. To je tak všechno, co můžete definovat. A to že je to polévka. Ani to co má být čerstvé, kysané a nebo nakládané nesjednotíte...
28. 1. 2013 21:07
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 52 minutami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 1 hodinou
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 3 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 9 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 10 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno 1. 5. 2024 18:00
Právě bylo uvařeno:
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 16 minutami
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 49 minutami
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 1 hodinou
Nekynuté šátečky
Infarkt uvařila před 2 hodinami
Vločková polévka se smetanou
Valis uvařila před 2 hodinami
Vepřový řízek naruby
Valis uvařila před 2 hodinami
Ledvinky dušené
Valis uvařila před 2 hodinami
Grilovaný chřest
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 4 hodinami
Kuřecí přírodní plátek
Ethnia uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Teď vaří děda: Vepřový řízek v česnekovo-sýrovém těstíčku je šťavnatý a krásně voní česnekem
Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: boršč ukrajinský boršč s červenou řepou příloha k boršči polská okurková polévka kvas z červené řepy recept na písecký dort mail vitya.in loc:cz ukrajinský kvas boršč za studena boršč polivka polsky boršč s červenou řepou polsky barszcz z uzeneho masa řepný kvas mražený boršč co k boršči boršč wikipedie písecký dort variace boršč recept boršč vepřové plecko polský barszcz recept
Suroviny: bobkový list, brambory, celer, cibule, citron, cuketa, cukr, řepa červená, fazole červené, zelí červené, česnek, mouka hladká, zelí hlávkové, kližka hovězí, přední hovězí, koření hřebíček, chilli, jalovec, kečup ostrý, kedlubna, klobása, kmín celý, kopr, maso krůtí, salám kuřecí, zelí kysané, kyška, maggi, máslo, salám měkký, mléko, maso mleté, kost hovězí morková, směs zeleninová mražená, mrkev, celer, koření nové koření, ocet, pepř, petržel, nať petrželová, rajče, protlak rajčatový, okurka salátová, paprika sušená sladká, slanina, lečo, sůl, špek, prsa krůtí, bok uzený, vejce, plec vepřová, žebra vepřová, vývar masový, smetana zakysaná, paprika čerstvá zelená, fazolky zelené,
Pojednání o BORŠČI
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vJDX
11 názorů