Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 784 kJ / 904 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 148,66 g |
Tuky | 20,47 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 315 mg |
Sodík | 439 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 18,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špikovaná zvěřina se šípkovou na pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rpjB
Moje poznámka
Špikovaná zvěřina se šípkovou na pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rpjB
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 4 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 6 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 10 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 11 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 1 hodinou
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 3 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 3 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 6 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 6 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 7 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 7 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 10 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 12 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 12 hodinami
Tématické fráze:
recepty ze zveriny,
zverina recepty,
kolouch se šípkovou omáčkou,
zvěřina na černém pivě,
recepty zvěřina kolouch,
zvěřina na šípkové omáčce,
recepty zveřina,
kolouch recepty,
jelen sika zverina,
zverina na cernem pivu,
zvěřina recepty jelen sika grilování,
recepty s koloucha,
recepty na zvěřinu,
zvěřina recepty kolouch,
špikované hovězí maso na pivě,
jelen sika recepty ze zvěřiny,
recept zvěřina,
kančí kýta na pivu,
zvěřinové recepty,
sika zverina recept
Suroviny:
kýta jelení,
cibule,
výpek,
cibulka,
tymián čerstvý,
jalovec,
protlak rajčatový,
zavařenina šípková,
vývar,
pivo černé,
sádlo,
pepř,
sůl
Komentáře (35)