Staročeské vdolky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 15 659 kJ / 3 743 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,94 g |
Tuky | 47,18 g |
Vláknina | 32,06 g |
Cholesterol | 351 mg |
Sodík | 240 mg |
Sůl | 0,46 g |
Sacharidy | 707,57 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Kluci v akci
Těsto je díky bramborám krásně vláčné.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 2. 2014 20:54
tejaja:
Myslel jsem, že vím, co je to "lekvár"
V češtině je rozdíl mezi švestkovou zavařeninou (naschvál nepíšu marmeládou) a švestkovými povidly dán už názvem.
Nevím, jestli se u nás dělají rybízová povidla...
Je "ríbezľový lekvár" něco jiného než náše rybízová zavařenina (džem)?
Myslel jsem, že vím, co je to "lekvár"
V češtině je rozdíl mezi švestkovou zavařeninou (naschvál nepíšu marmeládou) a švestkovými povidly dán už názvem.
Nevím, jestli se u nás dělají rybízová povidla...
Je "ríbezľový lekvár" něco jiného než náše rybízová zavařenina (džem)?
16. 2. 2014 20:47
Nádherné nadýchané, lákavé už na monitoru+ jsou u vás dnes hody
16. 2. 2014 20:10
16. 2. 2014 19:51
krása...
16. 2. 2014 19:48
Dievčatá, tak ja mám na všetko sladké najradšej ríbezľový lekvár, lebo je nenormálne chutne nakyslý
16. 2. 2014 19:40
1974andrea: Jo, hrušková povidla jsou super, ale když nejsou, švestková musí stačit
16. 2. 2014 19:33
Nejlepší na vdolky jsou hrušková povidla
16. 2. 2014 19:29
Hm vypadají úžasně+
16. 2. 2014 19:28
Danca: Zkus, s tou zakysanou smetanou byly k těm vdolkům super
16. 2. 2014 19:27
Jitkas: Kdepak, fotky jsou z podzimu
16. 2. 2014 19:26
Hmm, ta karamelová jablíčka zkusím
16. 2. 2014 19:24
U zizalu byly dnes ukrutne hody, to je krasy!
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Kefírová rychlovka
Přidáno před 4 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 7 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 10 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 10 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka z hlívy
Valis uvařil před 2 hodinami
Kefírová bábovka
1anoli1 uvařila před 3 hodinami
Vepřový guláš
zutro uvařila před 3 hodinami
Pšenično-žitné dalamánky s prefermentem
Tonja uvařila před 3 hodinami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Elivet uvařila před 3 hodinami
Kebab pro vegetariány
TondaJ uvařila před 4 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
MarcelaPa uvařil před 4 hodinami
Slaninová kolínka snadno a rychle
Valis uvařila před 4 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 4 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: vdolky se švestkami švestkové vdolky kluci v akci vdolky vdolky ládi hrušky rybizova povidla vdolky kluci v akci co je lekvár vdolky podle ladí hrušky vdolky povidla na vdolky recepty ládi hrušky karamelový likér svestkovy vdolek vdolky s kysanou smetanou hrušková povidla na vdolky staročeský vdolek vdolky se svestkama vdolky s bramborami hrusky na vdolky co je to lekvar staročeské vdolky pečené v troubě
Suroviny: mouka polohrubá, mouka hladká, brambory, vejce, droždí, mléko, cukr, máslo, sůl, kůra citronová, povidla švestková, tvaroh tvrdý, jablko, šťáva citronová, meduňka, cukr krupice, rum, voda, smetana zakysaná, meduňka
Staročeské vdolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XwO5
27 názorů