Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 655 kJ / 1 591 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 199,90 g |
Tuky | 35,50 g |
Vláknina | 60,60 g |
Cholesterol | 477 mg |
Sodík | 841 mg |
Sůl | 1,90 g |
Sacharidy | 104,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Osecký srnčí guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jVZy
Moje poznámka
Osecký srnčí guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jVZy
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 33 minutami
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Placičky z podmáslí
Přidáno 3. 8. 2025 13:46:57
Karpatské lečo
Přidáno 3. 8. 2025 13:00:03
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno 3. 8. 2025 10:37:11
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno 3. 8. 2025 09:04:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduchá domácí zmrzlina
rybarka007 před 10 minutami
Cuketový perník
Boxiska před 28 minutami
Cukeťák na plechu
Simona Maskova před 36 minutami
Bramboračka
Kajkajak před 59 minutami
Pizza ze sušeného droždí
Mlateli před 1 hodinou
Cuketový koláč s ovocem
Debackey před 1 hodinou
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
DavidVolvo před 2 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
Dakota před 3 hodinami
Kotlíkový party guláš
alan.h před 4 hodinami
Borůvkový kynutý koláč
Jara24 před 4 hodinami
Tématické fráze:
srnči gulaš,
srnčí recepty,
srnčí guláš recept,
srnci gul,
srnci slezina recept,
srnčí s fazolemi,
srnci guláš s fazolemi,
recepty srnčí maso,
top recepty srnci guláš,
srnčí s bramboráčky,
recepty srnčí gulaš,
srnci gulas s bramboracky,
top srnčí guláš,
recepty srnčí,
srnčí na fazolích,
osecký hovězí guláš,
srnčí guláš něj recepty,
nej recepty z divočiny,
srnci gulas podle hajneho,
srnci gulas hajneho sl
Suroviny:
plec srnčí,
cibule,
fazole v rajské omáčce,
paprika čerstvá zelená,
sůl,
paprika sušená sladká,
kmín celý,
koření na divočinu,
sádlo,
mouka
Komentáře (4)