Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 913 kJ / 935 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 135,33 g |
Tuky | 25,81 g |
Vláknina | 9,23 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 2,48 g |
Sůl | 6,11 g |
Sacharidy | 33,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 9. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maso dvou barev - čínská kuchyně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nV4p
Moje poznámka
Maso dvou barev - čínská kuchyně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nV4p
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno před 20 hodinami
Placičky z podmáslí
Přidáno před 22 hodinami
Karpatské lečo
Přidáno před 23 hodinami
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno 3. 8. 2025 10:37:11
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno 3. 8. 2025 09:04:01
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno 3. 8. 2025 08:18:12
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Andělsky nadýchaný perník
Mlateli před 40 minutami
Houbová paštika jinak
KrisZaezemi před 46 minutami
Honzovy plněné buchty od Uursik
ferda30 před 1 hodinou
Cibulové chutney (čatní)
Majkl2910 před 1 hodinou
Cuketový perník
michaela svancarova před 2 hodinami
Zavadilská cuketa
Kristina1 před 2 hodinami
Kynuté knedlíky - meruňkové s tvarohem
Spidin před 2 hodinami
Kuřecí řízek v pivním těstíčku
Kattyy před 4 hodinami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
Martina Weisova před 5 hodinami
Rychlý švestkový koláč
veronika_straka před 5 hodinami
Tématické fráze:
čínské maso dvou barev,
maso dvou barev,
maso dvou barev recept,
čínská kuchyně recepty,
maso dvou barev recepty,
čínská kuchyně vepřové recepty,
čínske maso,
cina maso dvou barev,
smes dvou barev,
čínská masová směs,
čínská kuchyně kuřecí maso,
recept maso dvou barev,
čína dvou barev,
recepty na čínskou kuchyni,
recepty čínské kuchyně,
recepty maso dvou barev,
blanšírované maso,
maso dvou barev čína,
blanšírované zelí,
čínské recepty z vepřového masa
Suroviny:
játra vepřová,
škrob,
kýta vepřová,
sůl,
škrob,
vejce,
zelí bílé,
česnek,
víno,
omáčka sojová,
wei-su,
olej,
houby,
chilli paprika čerstvá,
vývar
Komentáře (12)
Čínskou kuchyni (tu "nepočeštělou") miluju, ale sama zrovna moc neovládám. Ať se snažím sebevíc, nikdy to není "ono"