Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čínská kuchyně: KUNG PAO

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 20 min

50 min (30 min příprava + 20 min tepelná úprava)

27. 8. 2014 22:33

Suroviny pro 1

1

Nutriční hodnoty

Energie2 307 kJ / 551 kcal
Bílkoviny102,81 g
Tuky11,59 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 479 mg
Sodík 1,21 g
Sůl2,87 g
Sacharidy6,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Pokročilejší kuchtíci mohou zkusithttp://www.toprecepty.cz/recept/40128-cinska-kuchy...

Pokročilí kuchtíci mohou zkusit http://www.toprecepty.cz/recept/40255-cinska-kuchy...

Pokud jste uvařili, jídlo vám chutnalo a napíšete to do komentářů, tak se asi neurazím…

Pokud jste uvařili, jídlo vám nechutnalo, napište to do komentářů; já se neurazím a ostatním tím jen posloužíte…

Pokud se vám recept líbí a dáte mu bod, tak je zbytečné to psát do komentářů…

Pokud se vám recept nelíbí, klidně napište proč. Vaše připomínky zvážím a recept případně doplním, opravím, či vymažu…

http://www.toprecepty.cz/vyhledavani.php?hledam=ku...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Věra horvathová

2. 12. 2014 10:34

činskou kuchyni mám ráda,a to je jeden z mých oblíbených receptů:yes:

Nonya

29. 8. 2014 16:40

Ono to je tradicny Secuansky recept co pouziva secuanske korenie, to je asi tak ako ked dakdo uvari tradicny madarsky gulas bez cervenej papriky :-8

Dajda Dajda

29. 8. 2014 16:04

Tom Beyk: A co je vlastně pravé? Knedlo zelo vepřo děláme rovněž každý jinak a nedohadujeme se, které je to pravé, české .... Kromě toho přece víme, že Čína je obrovská a čínská kuchyně není právě jednotná, právě ta sečuánská je dost specifická. ;-)

Tom Beyk Tom Beyk

29. 8. 2014 14:13

...zase jedno "pravé" Kung Pao. Podle mé čínské kuchařky se maso obalí jen ve škrobu, bez vejce, prudce se smaží(dokud není křehké) a "solí" se potom kvalitní sojovkou. Buráky se dávají do hotového jídla - jinak zgumovatí.:-D
Já bych z toho takovou vědu nedělal:-))

Nonya

29. 8. 2014 13:31

:yes: Pekna ceska cina, tak isto moje prve zoznamenie s "azijskou" kuchynou kedysi za CSSR bod odomna, ale s cinskym originalom Gong Bao Ji Ding to nema vela spolocne. Secuansky recept je tam hromada secuanskeho korenia a vela chili atd:-8
http://www.nytimes.com/2013/09/18/dining/gong-bao-...

Drobek Drobek

29. 8. 2014 10:26

Dajda: Velký souhlas, i když ten první řádek který jsem napsal nebyl lichotivý. To je osobní a nemělo by to tu být. Odstranit už to nejde.

Dajda Dajda

29. 8. 2014 09:53

Pussynka: Já bych psala sama za sebe a na výraz "nikdo" bych byla dost opatrná. :-O
Proč bych se měla bát komentovat jeho recepty? Ostatně vařit umí, tak většinou není co komentovat. Popis receptu je podrobný a jasný, nehemží se pravopisnými chybami, cizí recepty si nepřivlastňuje a nevkládá sem stále dokola duplikáty:-!:yes:

Co zkritizoval Vám, že se na něj tak zlobíte? Ostatně nepíše se tu stále dokola, že takovéhle komentáře sem nepatří? Neměl by se hodnotit spíše recept než jeho autor?

Drobek Drobek

29. 8. 2014 09:26

Hlavně je takhle "oblíbenej" v Labuznik.cz. Znám pár lidí které odtamtud vyštval.
Ale za tenhle recept mu dávám bod. Většinou do Kung Paa cpou lidi zeleninu, čím víc tím líp, a tady správně žádná není. Úplně mně ničili v Americe, kde tohle jídlo chutnalo jen a jen po řapíkovém celeru. Tam je to nejlevnější zelenina a tak snadno a levně poslouží k "nastavení" čehokoli.

Pussynka

28. 8. 2014 16:16

Ha: To si pište, že je. Nikdo ho tady nemá rád. Neumí se chovat a všechno Vám hned zkritizuje. On je prostě nejlepší a všechno umí nejlíp. Však ho poznáte...A jeho recepty, ty už mu ze strachu radši nikdo nekomentuje.

Ha

28. 8. 2014 13:46

Vy musíte být asi "oblíbenej" člověk soudě podle Poznámky...

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: čínská jídla recepty cinska jidla recepty na čínská jídla čínské jídlo pravé čínské kung pao činske kung pao maceny skrob pravé kung pao recept na kumpao nejlepší kung pao recept na prave kung pao kung pao kuřecí kumpao kumpao recepty čím nahradit rýžové víno čínské jídlo recepty příprava kung pao kung pao recept kumpao recept recepty na čínské jídlo

Suroviny: maso kuřecí, vejce, škrob, sůl, sádlo, víno, omáčka sojová, wei-su, chilli paprika čerstvá, arašídy

TopRecepty.cz

Čínská kuchyně: KUNG PAO

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nVAP