Vepřová krkovice na víně, zázvoru a česneku
Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Energie | 11 099 kJ / 2 653 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 187,14 g |
Tuky | 174,25 g |
Vláknina | 26,92 g |
Cholesterol | 432 mg |
Sodík | 539 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 54,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Doba pečení je orientační, záleží na typu trouby.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 7. 2019 13:50
16. 2. 2015 19:07
Když někdo vyzkouší,budu rádaJe to sice"jen pečené maso"ale chuťově přeci jen odlišnější od klasiky
13. 2. 2015 17:54
13. 2. 2015 17:41
13. 2. 2015 14:50
13. 2. 2015 14:24
13. 2. 2015 10:28
12. 2. 2015 22:44
12. 2. 2015 21:41
Za tepla se to dost špatně krájelo,ale chuťově to bylo opravdu moc fajnJsme sami dva,tak ještě něco zbylo na další den a po vytažení z ledničky se krájely krásně teňounké plátky na obložený talíř
12. 2. 2015 21:25
12. 2. 2015 21:17
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kefírová rychlovka
Přidáno před 6 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 9 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 11 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 12 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný hrnečkový perník
Sabos uvařila před 1 hodinou
Dršťková polévka z hlívy
Valis uvařil před 3 hodinami
Kefírová bábovka
1anoli1 uvařila před 4 hodinami
Vepřový guláš
zutro uvařila před 5 hodinami
Pšenično-žitné dalamánky s prefermentem
Tonja uvařila před 5 hodinami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Elivet uvařila před 5 hodinami
Kebab pro vegetariány
TondaJ uvařila před 6 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
MarcelaPa uvařil před 6 hodinami
Slaninová kolínka snadno a rychle
Valis uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Dubnové mrazy poškodily letošní úrodu. Švestek, meruněk i třešní bude méně a ovoce podraží, říká odborník
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
Panenka, plec, krkovice či lalok: Jak se dělí vepřové maso?
Další recepty
Tématické fráze: vepřova krkovice nejlepší recepty krkovice na zázvoru krkovice na víně vepřová krkovice na česneku vepřová pečeně na víně vepřová pečeně nejlepší recepty vepřova krkovička pečeně recepty nejlepší recepty z vepřové krkovice vepřová krkovička nejlepší recepty vepřové na víně vepřova krkovice vepřová pečeně platky nejlepší recepty vepřová krkovice na červeném víně pečena krkovice na vine vepřová krkovička na víně vepřova krkovice recepty vepřová krkovička na víně vepřová krkovička recepty krkovice na červeném víně krkovice pekáček
Suroviny: krkovice vepřová, víno červené, zázvor mletý, česnek granulovaný, paprika sušená sladká, olej, sůl, olej, cibule, česnek, vývar masový
Vepřová krkovice na víně, zázvoru a česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D22x
11 názorů