Krkovice se zázvorem a šlehačkou

ruzena Kuchařka: ruzena

Doba přípravy: 45min 2 porce Vepřové maso 11 názorů

Suroviny

2 plátky krkovice
olivový olej
česnek
zázvor
kari koření
šlehačka
grilovací koření
Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Den předem jsem si naložila maso, které jsem mírně naklepala, potřela rozmačkaným česnekem, posypala grilovacím kořením, trochou kari, strouhaným zázvorem a vše jsem zalila olivovým olejem.

  2. Druhý den rozpálíme olej a vepřové plátky prudce opečeme, pak dáme malinko vody, chvíli podusíme do měkka. Ke konci zalijeme šlehačkou a necháme vydusit. Můžeme podávat s rýží, bramborem, vhodné jsou také hranolky.

Poznámka

Tento recept mě napadl, když jsem měla 2 plátky krkovice a zbytek zázvoru a nevěděla jsem, jak je udělat. Tak jsem improvizovala s tím,co jsem měla doma.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Krkovice se zázvorem a šlehačkou

Tématické fráze: vepřová krkovice se šlehačkou recepty se zázvorem vepřové se šlehačkou krkovice na kari vepřová krkovice se zázvorem veprove maso se zazvorem vepřové maso se šlehačkou krkovička se zázvorem recept krkovička na zázvoru vepřové se zázvorem vepřové maso se šlehačkou recepty krkovicka se zazvorem vepřová krkovice recepty veprovy platek zality slehackou krkovička se zázvorem vepřova krkovice na zazvoru krkovice recepty vaření se zázvorem vepřová krkovice s bramborama zality slehackou vepřové maso na zázvoru se se šlehačkou