Suroviny pro 7
7
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 288 kJ / 3 415 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 268,73 g |
Tuky | 169,43 g |
Vláknina | 67,30 g |
Cholesterol | 603 mg |
Sodík | 1,24 g |
Sůl | 4,20 g |
Sacharidy | 175,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová krkovice plněná česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RrrL
Moje poznámka
Vepřová krkovice plněná česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RrrL
Nejnovější recepty
Květák na paprikách, rajčatech a zelených fazolkách
Přidáno před 2 hodinami
Mořský vlk s bylinkami a zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
Bublanina podle Dity P.
Přidáno před 8 hodinami
Stříkaná roláda s ovocem
Přidáno před 12 hodinami
Chlupaté knedlíky z cukety
Přidáno 15. 7. 2025 07:01:02
Restovaná směs lilků se zeleninou
Přidáno 15. 7. 2025 06:30:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč z tvarohového těsta
malipi před 42 minutami
Linecký koláč s marmeládou
Okina před 1 hodinou
Lehký tvarohový koláč
Esa před 1 hodinou
Kynutý meruňkový táč
Zinzi před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Smahova před 3 hodinami
Pajšl - plíčky na smetaně
Danatafi před 3 hodinami
Chutné vafle
jenisovah@gmail.com před 3 hodinami
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
Zuzik.1989 před 4 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
Sumaru před 4 hodinami
Tématické fráze:
veprova krkovice,
veprova krkovice recepty,
krkovice s česnekem,
plněná krkovička,
plněná vepřová krkovička,
vepřové na česneku,
plnena krkovice,
vepřova krkovice v celku recept,
co udelat z krkovice,
krkovice na česneku,
vepřová krkovice top recepty,
vepřová krkovička,
recepty z vepřové krkovice,
co mam udelat z krkovice,
krkovice vcelku,
recept veprova krkovice,
veprova krkovicka na cesneku,
plněná krkovička recepty,
ona dnes pomalu pečená krkovice vcelku,
vepřová krkovice recept
Suroviny:
krkovice vepřová,
česnek,
pivo světlé,
olej,
omáčka worcesterová,
zázvor,
pepř mletý,
sádlo vepřové,
kmín celý,
cibule,
česnek,
voda,
sůl
Komentáře (15)
Já teda po jiných webech s vařením nechodím,jen tady,když je přidaný odkaz,tak se podívám,jak se co dělá
Vidíš,teď mě tak napadlo,kdyby byla hezká,čerstvá a né moc silná lahůdková cibulka,tak by se ty otvory v mase(krkovička,plecko)mohly vymazat hořčicí a zasunout ty cibulky i s natí.Určitě by to bylo na řezu moc hezké
To by si mohli udělat i ti,kterým česnek nedělá dobře
Milu,opravdu jsem do hlubokých zářezů v mase poctivě zasouvala jeden stroužek česneku za druhým.Těch tunýlků v mase bylo snad 6,nebo 7 a stroužky byly dost velké
Jak píše paní nigina na Tvém blogu,že mám ten česnek na řezu jen poukládaný(vím,že to nemyslela špatně
Ale tohle jsem pekla hlavně z toho důvodu,že jsem potřebovala něco nevšedního na studenou obloženou mísu...a také se to druhý den líp krájelo,než teplá verze k obědu
Ale Mili,vždyť Ty máš to maso na řezu také velice hezké
Milu,ještě jednou díky a Luciášku,Tobě samozřejmně také
Take pridam bod, moc hezka prace s krkovici.
http://chalupnikovi.com/recepty/?p=4468#comment-61...
V recepte davam odkaz aj na tento Tvoj a dnes mi napisala jedna dama, ze ten cesnak mas na tom masku poukladany, ze to nie je ten cesnak naspikovany. Ciastocne by sa mi ulavilo, pretoze uz fakt neviem, co robim zle