Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová krkovice plněná česnekem

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 7. 2014 19:49

Suroviny pro 7

7

Nutriční hodnoty

Energie14 288 kJ / 3 415 kcal
Bílkoviny268,73 g
Tuky169,43 g
Vláknina67,30 g
Cholesterol 603 mg
Sodík 1,24 g
Sůl4,20 g
Sacharidy175,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zelí jsem dělala podle receptuhttp://www.toprecepty.cz/recept/34438-kedlubnove-z... jen jsem na začátku přidala na drobné kostičky nakrájenou slaninu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

19. 3. 2015 16:00

vybusna::-8:-8:-KMilunko,fakt mě to od Tebe moc potěšilo:-*
Já teda po jiných webech s vařením nechodím,jen tady,když je přidaný odkaz,tak se podívám,jak se co dělá:yes:Jinak mám manžela,který je"chronický"nákupčí masa ve velkém(někdy je to doslova o ústa:-D)a mě pak při porcování šrotí v hlavě,co by se s tím,či oným dalo udělat.
Vidíš,teď mě tak napadlo,kdyby byla hezká,čerstvá a né moc silná lahůdková cibulka,tak by se ty otvory v mase(krkovička,plecko)mohly vymazat hořčicí a zasunout ty cibulky i s natí.Určitě by to bylo na řezu moc hezké:-)
To by si mohli udělat i ti,kterým česnek nedělá dobře:-)

vybusna vybusna

19. 3. 2015 15:43

Anna Kocikova: aaale trt makovy som....ja viem akurat dobre odkukavat a hladat take na oko dobre recepty...A nigusa to ozaj nemyslela spatne....je to tym, ze ja som ozaj takto krasne (a bezpochyby ani ona) upecenu , cesnakovu krkovicku , nevidela....

Anna Kocikova Anna Kocikova

19. 3. 2015 15:37

vybusna:Milunko,díky za komentář,za dotaz i za bodík:-KZvláště od Tebe si toho opravdu považuji,protože Ty jsi kuchařinka-pekařinka každým coulem:-*:yes::yes:
Milu,opravdu jsem do hlubokých zářezů v mase poctivě zasouvala jeden stroužek česneku za druhým.Těch tunýlků v mase bylo snad 6,nebo 7 a stroužky byly dost velké:yes:
Jak píše paní nigina na Tvém blogu,že mám ten česnek na řezu jen poukládaný(vím,že to nemyslela špatně:-D)tak takovou mystifikaci vůči druhým bych vážně neudělala.Proto u většiny svých receptů fotím i postup,byť je to pro mě dost namáhavé:-)
Ale tohle jsem pekla hlavně z toho důvodu,že jsem potřebovala něco nevšedního na studenou obloženou mísu...a také se to druhý den líp krájelo,než teplá verze k obědu;-):-D
Ale Mili,vždyť Ty máš to maso na řezu také velice hezké:yes:Jen toho česneku je tam míň,ale to vůbec nevadí:-*

Milu,ještě jednou díky a Luciášku,Tobě samozřejmně také:-*:-K

chocolate chocolate

19. 3. 2015 14:22

vybusna:Co mas z toho, ja zasnu u tolika kucharek, Tebe nevyjimaje;-).A uz jsem se smirila s tim, ze umu Tebe, Anicky, Andrej, Cathleen, zizaly atd., nemam sanci dosahnout:-D.
Take pridam bod, moc hezka prace s krkovici.

vybusna vybusna

19. 3. 2015 14:20

chocolate: no a som zase tam kde som nechcela byt....vies kolko som toho cesnaku do takeho kuska masa strcila....ja toto nechapem....fakt nechapem.....ale prisaham, ze budem skusat stala a stale;-) No a anicka ma samozrejme odo mna bod, nerobila som celkom ako ona, ale za tu mozaiku si to zasluzi....:yes:

chocolate chocolate

19. 3. 2015 14:18

vybusna:Milu, rozklikni si slider, na ctvrte fotce, kde je maso studene, je krasne videt, ze je to prospikovane.

vybusna vybusna

19. 3. 2015 14:09

Anicka....tento tyzden som piekla krkovicku a uz neviem po kolkykrat som sa usilovala dosiahnut mozaiku, ako mas na obrazku Ty. Ja uz neviem kolko cesnaku tam mam nastrkat ale nanajvys mi vyjde toto
http://chalupnikovi.com/recepty/?p=4468#comment-61...
V recepte davam odkaz aj na tento Tvoj a dnes mi napisala jedna dama, ze ten cesnak mas na tom masku poukladany, ze to nie je ten cesnak naspikovany. Ciastocne by sa mi ulavilo, pretoze uz fakt neviem, co robim zle :-) Prosim Ta...takze je to ten cesnak naspikovany a na reze je takto krasny, alebo mas naukladany rozrezany upeceny cesnak vo vypeku? ja som fakt slepa....

Anna Kocikova Anna Kocikova

24. 7. 2014 21:15

Danca:Dani,díky:-*Uděláš mi velkou radost a věřím,že si opravdu pochutnáte:yes:

Danca Danca

24. 7. 2014 16:43

Už je naplánovaná na víkend!:-p:-p;-):yes::-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

24. 7. 2014 12:35

Jsem ráda,že se Vám moje bašta líbí:-*Děkuji za milé komentáře i hodnocení:-K:-KA na oplátku vás všechny zvu k obědu,jen se musíme domluvit na termínu...z této várky už není nic;-):-))

Miquel Miquel

24. 7. 2014 10:23

Nechal bych se pozvat na obběd :yes::-p +

suslajda suslajda

24. 7. 2014 10:01

Já byc prosila tu studenou porci:-Kděkuji Drahu jako vždy:yes::yes:

hanes24

24. 7. 2014 05:37

No teda!!:-)):-)):yes::yes::yes:Teda to jo:yes::yes:

Josifek

24. 7. 2014 05:22

No a je jasný co bude v sobotu k obědu.:-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: veprova krkovice veprova krkovice recepty krkovice s česnekem plněná krkovička plněná vepřová krkovička vepřové na česneku plnena krkovice vepřova krkovice v celku recept co udelat z krkovice krkovice na česneku vepřová krkovice top recepty vepřová krkovička recepty z vepřové krkovice co mam udelat z krkovice krkovice vcelku recept veprova krkovice veprova krkovicka na cesneku plněná krkovička recepty ona dnes pomalu pečená krkovice vcelku vepřová krkovice recept

Suroviny: krkovice vepřová, česnek, pivo světlé, olej, omáčka worcesterová, zázvor, pepř mletý, sádlo vepřové, kmín celý, cibule, česnek, voda, sůl

TopRecepty.cz

Vepřová krkovice plněná česnekem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RrrL