Suroviny
Porce: 5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 766 kJ / 422 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,26 g |
| Tuky | 28,24 g |
| Vláknina | 10,00 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 116 mg |
| Sůl | 0,25 g |
| Sacharidy | 29,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kyselo z hokkaido
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1PBj
Moje poznámka
Kyselo z hokkaido
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1PBj
Nejnovější recepty
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 3 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 3 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 4 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 4 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 6 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 45 minutami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 45 minutami
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 1 hodinou
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 2 hodinami
Tvarohová štola
[email protected] před 3 hodinami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 3 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 4 hodinami
Hovězí polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 5 hodinami
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 6 hodinami
Tématické fráze:
hokaido recepty,
hokaido,
recepty hokaido,
hokaido recept,
polivka z hokaido,
kyselo z dýně hokaido,
hokaido polivka,
recept hokaido,
dyne na kyselo,
hokaido recept,
hokkaido recepty,
polivka hokaido,
recept polivka hokaido,
recepty z hokaido,
dýňě na kyselo recepty,
recepty na oběd na kyselo,
recepty z dyne hokaido,
nudle hokaido,
dynova polevka na kyselo,
recept na cinu na kyselo
Suroviny:
dýně hokkaido,
slanina,
klobása,
smetana,
máslo,
cibule,
paprika sušená sladká,
kopr čerstvý,
ocet,
cukr,
sůl
Komentáře (21)
No, zakopaný pes bude asi v délce vaření těch "nudlí"; patrně to je dost choulostivá operace a jak znám hokaido, tak bych to jen nechal přejít varem, pokud vůbec...
Neznám lepší, chuťově takřka neutrální, surovinu k zahušťování než je hokaido.
Mně zde té vody přišlo také málo, ale pokud jsem to nezkoušel ("dlouhé jemné nudle", já krájím na kostky), tak jsem se komentu raději zdržel...