Rybí filet zapečený v bešamelu
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 048 kJ / 1 207 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,05 g |
Tuky | 83,35 g |
Vláknina | 4,70 g |
Cholesterol | 254 mg |
Sodík | 4,11 g |
Sůl | 10,25 g |
Sacharidy | 54,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Recept z kuchařky Rande s gurmánkou v české kuchyni. Autorka kuchařky Šárka Škachová.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 12. 2017 00:25
Já jsem prvně jedla zapečenou rybu - filé v troubě pokrytou plátkovým sýrem a na to rozšlehaná vejce,moc mi to chutnalo a občas toto udělám.Máme to rádi.
2. 12. 2017 23:44
Sýr na ryby nedávám... ale pravé barbarství jsem zažil 30.11. v olomoucké restauraci Entrée
Součástí degustačního menu byl "Kapr na černo". Obsluha byla vzorná, ale než jsem jí stihl vyrazit z rukou džbánek s něčím co smrdělo po zkysnutém mléce, tak mi tu rybu utopenou v jakési kolomazi přelili kefírem
Bylo to příšerné, ale překvapení se konalo až doma, když jsem v mailu našel odkaz na právě vyhlášeného vítěze dvanáctého ročníku ankety Maurerůva výběru Grand Restaurant: https://m.ihned.cz/c1-65975370-nejlepsi-restauraci...
No, není nad osobní zkušenost, že
2. 12. 2017 22:41
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 12 minutami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 2 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 9 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 10 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 23 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno 1. 5. 2024 16:45
Právě bylo uvařeno:
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 7 minutami
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 30 minutami
Nekynuté šátečky
Infarkt uvařila před 1 hodinou
Vločková polévka se smetanou
Valis uvařila před 1 hodinou
Vepřový řízek naruby
Valis uvařila před 1 hodinou
Ledvinky dušené
Valis uvařila před 1 hodinou
Grilovaný chřest
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 3 hodinami
Kuřecí přírodní plátek
Ethnia uvařila před 4 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
jankohrasko uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
Teď vaří děda: Vepřový řízek v česnekovo-sýrovém těstíčku je šťavnatý a krásně voní česnekem
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: zapečené rybí filety zapečený rybí filet zapecene file s bešamelem rybi file s bešamelová omáčka file s bešamelem zapečené rybí file s besamelem kapr v bešamelu rybí filety recepty rybí filé s bešamelem zapečený filet zapcene file s besamelem file zapečené s besamelem rýbí filety recept zapečené rybí prsty se sýrem filé s bešamelová omáčka treska s besamelovou omáčkou file v besamelove omacce zapečený rybí filet s brambory file s bešamelem a sýrem recept rybí filé s s bešamelem
Suroviny: filet z ryb, brambory, sýr niva, olej, pepř mletý, sůl, máslo, mouka hladká, mléko, sůl, pepř, ořech muškátový
Rybí filet zapečený v bešamelu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pk16
3 názory