Rybí filé v rajčatové omáčce

Suroviny

rybí filé
olej
asi 4 rajčata
asi 5 lžic rajčatového protlaku
rybí vývar nebo zeleninový vývar
citrónová šťáva
jíška:
kousek másla
1 cibule
2 lžíce hladké mouky
1 lžíce mleté papriky
vývar

Postup přípravy receptu

  1. Nejprve si připravíme jíšku:
    cibuli nakrájíme na kostičky, osmažíme, zasypeme moukou, přidáme papriku, sekaná rajčata, protlak a zalijeme vývarem. Povaříme asi 20 minut. Pak osolíme.

  2. Filé pokapeme citrónovou šťávou, osolíme a opepříme. Pak ho zprudka opečeme na oleji.

  3. Hotové filé položíme na talíř a přelijeme rajčatovou omáčkou.

Poznámka od kuchařky

Příloha - těstoviny.

Komentáře k receptu Rybí filé v rajčatové omáčce

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: rybí filé s rajčaty rybí filé s těstovinami filé s těstovinami rybi file na rajcatech filé s rajčaty rybi omacka ryba s rajčatovou omáčkou rybí filé s rajčatovou omáčkou file s rajčatovou omáčkou ryba na rajčatech pangasius s rajčatovou omáčkou rajčatová omáčka na ryby rajcatova omacka k rybe ryba s těstovinami file na rajcatech ryba rajčatová omáčka filé rajčata rajcatova omacka na rybu omačka k file omáčka na file