

Rybí filé v rajčatové omáčce
Suroviny
- rybí filé
- olej
- asi 4 rajčata
- asi 5 lžic rajčatového protlaku
- rybí vývar nebo zeleninový vývar
- citrónová šťáva
-
- jíška:
- kousek másla
- 1 cibule
- 2 lžíce hladké mouky
- 1 lžíce mleté papriky
- vývar
Postup přípravy receptu
Nejprve si připravíme jíšku:
cibuli nakrájíme na kostičky, osmažíme, zasypeme moukou, přidáme papriku, sekaná rajčata, protlak a zalijeme vývarem. Povaříme asi 20 minut. Pak osolíme.Filé pokapeme citrónovou šťávou, osolíme a opepříme. Pak ho zprudka opečeme na oleji.
Hotové filé položíme na talíř a přelijeme rajčatovou omáčkou.
Poznámka
Příloha - těstoviny.
Pochutnali jste si? Sdílejte recept!
Sdílet na Facebooku Poslat emailem
Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek
Ohodnoťte recept: Rybí filé v rajčatové omáčce
K receptu nejsou žádné komentáře.