Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečené rybí filety pod bramborovou peřinou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 5. 2015 14:57

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie859 kJ / 205 kcal
Bílkoviny3,86 g
Tuky10,01 g
Vláknina4,94 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 374 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy22,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Takzvané jídlo na lžíci. Sice možná není hezké na pohled, ale chutí ohromí každého, kdo má rád ryby :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zapečené rybí filety s bramborem zapeceny filet italská zapečená ryba květákem a bramborami zapečené filety s bramborem zapečené filé s bramborovou kaší zapečený filet s s bramborem rybí filety recepty zapečené filety v těstíčku zapecene filety s bramborama zapékané filety s omáčkou zapečená filety zapecená filet zapečená ryba s bramborem zapečený filet s bramborama přírodní ryba pod peřinou zapečená fileta zapečená bramborová kaše s filety zapecene file v bramborove kasi zapečené filety ze se smetanou zapkane brambory s filetama

Suroviny: ryba, rajče, paprika čerstvá bílá, cibule, omáčka worcesterová, hořčice, protlak, citron, brambory, mléko, máslo, petrželka, koření na ryby, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Zapečené rybí filety pod bramborovou peřinou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pqrN