Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vanilkova PANNA COTTA

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 1. 2009 15:06

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 491 kJ / 834 kcal
Bílkoviny13,11 g
Tuky34,35 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 116 mg
Sodík 191 mg
Sůl0,44 g
Sacharidy118,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Asi najjednoduchsi a najznamejsi taliansky dezert, ktory sice zabiije vasu dietu, ale stoji za to.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jitkas

2. 1. 2014 22:29

Klasika je bez mleka, pouze smetana. Vyhodou peceni v troube je, ze na dno formicek se dava karamel a ten pri peceni ve vodni lazni preda finalnimu vyrobku vynikajici chut. To je prave ta nejklasictejsi panna cotta original z Piemontu. Ovsem tenkrat o zelatine nemeli ani zdani.

casino

2. 1. 2014 21:09

Tak toto je nejklasičtější klasika:yes:
A víte, že existuje i způsob bez želatiny:-?
http://www.labuznik.cz/recept/panna-cotta-klasicka...

amatér :D

30. 12. 2012 16:53

jaký cukr se tam má dát močkový nebo kristal ?:-)

mils

4. 9. 2012 20:02

vypadá to dobře, ale bohužel mi to nezhoustlo :( nevím co s tím, dělala jsem to podle receptu a přišlo mi to přeslazené, dolévala jsem ještě mléko:-(

Mamička

8. 5. 2012 10:05

Supr:-D

mimi

15. 12. 2011 09:16

místo mlíka a smetany dávám šlehačku, ale nesmí se vařit, jenom hodně zahřát.Kdo nesežene vanilkový lusk, může přidat vanilkový cukr. V podstatě to chuťově vyjde nastejno. Hmotu vyklopím z formičky, nahoru dám malý kopeček vanilkové zmrzliny a přeliju horkýma jahodama s trochou cukru.Kdo okusil, už nechce jinak...:-*

hana

9. 12. 2011 19:47

moc se mi to líbilo a mám na to chuť.:-p:-D:-))

ERIKA

5. 3. 2011 21:43

:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes: samé dobroty :-8:-p:yes:

Martin

18. 2. 2010 01:11

Tip: Kde sehnat pravou vanilku
Pravé přírodní vanilkové lusky za ceny od 19 Kč naleznete v našem vanilkovém e-shopu (www.Vanilkove-Lusky.cz). Nabízíme odrůdy Bourbon nebo Tahitensis v bio kvalitě.
Poštovné je u nás opravdu pouze poštovné - 39Kč při platbě předem. Expedujeme 2x denne. Zásobujeme jak labužníky, tak restaurace a cukrárny.
Rádi vás u nás uvidíme:)

Merylas Merylas (moderátorka)

22. 11. 2009 01:20

Moc hezky napsaný postup:yes:

Klára

25. 5. 2009 19:33

:-*PERFEKTNÍ!!!!!!

tejaja tejaja

2. 1. 2009 15:39

Nič nezabije našu diétu, ešte sme s ňou nezačali:-D:-D:-D:-D:-D

spagetka spagetka

2. 1. 2009 15:34

taky stojí za vyzkoušení i kvůli perfektnímu popisu:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pana kota recept recepty pana kota dezert pana kota panakota pana kota panacota recept pana kota panacotta moučník pana kota desert pana kota zakusek pana kota panacota recept panakota recept panacota s malinami recept panna kota panacotta recept vanilková panacota panakota dezert recept penna cotta recept na pana kota

Suroviny: mléko plnotučné, smetana, cukr, želatina, lusk vanilkový

TopRecepty.cz

Vanilkova PANNA COTTA

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xk4q