Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rizoto z vepřového masa

Přesto že rizoto patří mezi nejobyčejnější jídla, dá se s pestrými obměnami připravit pokaždé jinak. Přidáním rajčatového protlaku a sterilovaného leča získá pikantní, zajímavou chuť. Horké rizoto na talíři posypejte špetkou strouhaného sýra, chutě se krásně doplní.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min

75 min (75 min příprava)

3. 8. 2008 15:15

Suroviny pro 1

1

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Na 1 porci je třeba 100 g masa a zhruba 80 - 100 g suché, nevařené rýže.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

marie

24. 8. 2009 17:16

Nedělám rizoto s lečem,ale dávám hrášek , mrkev ,kukuřici a nebo dělám rizoto s houbami

Eliza Eliza

19. 3. 2009 11:52

Dnešní oběd...:-p Dělám ho trošku jinak - bez leča. Dovolím si přidat fotky :-).

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 2. 2009 22:58

Jo a Reneels, dělám to, jako ty, jen maso nemelu, zároveň s rýží. Rýže pěkně nabere tu chuť masa a je to moc dobré.;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 2. 2009 22:56

Janko, ale já prý jsem ten recept hodnotila a bylo tam 0 bodů, chápeš? Teď už jsou 2 body, nebo vlastně plusy, ale chtěla jsem dát plus a nemohla jsem, už se mi to stalo víckrát.:-/

Reneels Reneels

18. 2. 2009 19:52

a já lidičkové dávám maso na hrubo mleté a také to dusím zaroveň s rýží. Nemá to chybu:-p;-)

Jana Pá

18. 2. 2009 19:39

Janičko R. já jsem Ti tam šoupla toho bodíka (i když to správně patří Marylas), za prvé vypadá to dobře a za druhé se mě to líbí:-))a za třetí musím Oldu(pozor, on je v ilegalitě):-!:-O trošku "popepřit":-S:-D Jen musím dodat, je to dobré, u nás nám to chutná !!:-!:yes::-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 2. 2009 19:18

Zajímavé:-( je tady 0 bodů(plusů) a že jsem už recept hodnotila, tak to jsem z toho jelen!:-O

Merylas Merylas

28. 1. 2009 01:20

Světlano, máš pravdu, ale já to vzdala a dělám to tak, jak jsem popsala, nějak se mi nedařilo :-D Oldo, jasně, bravek je náš výraz - od Ostravy dál na východ :-D Klameš ale dobře ;-):-D

Svetlana Svetlana

26. 1. 2009 08:57

...zkuste k masu, když je měkké zároveň s lečem vsypat rýži...rýže má chuť všech ingrediencí, nemusí se dál redukovat voda a je to opravdu mooocinky dobré...

olda

25. 1. 2009 22:09

Neé. Proč? Skrzevá teho brávka? To já enom klamu tělem QQQ

Merylas Merylas

25. 1. 2009 20:43

Já rizoto tímto způsobem dělám už dlouho a rodině chutná pořád. A Oldo, jsi někde ze Slezska, že jo :-D

olda

25. 1. 2009 19:28

Prima recept. U nás tomu říkáme "Brávek na zelenině s rýží" :-)

Petra

25. 1. 2009 13:09

Bezva recept - snadne, rychle a dobre!:-p

jonny

21. 1. 2009 18:34

tak jsem to zkusil a mužu řict skvěle :yes:

Vladko

16. 1. 2009 13:23

Už to vařím.:-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Máma v kuchyni

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rizoto recept rizoto s vepřovým masem rizoto srbské rizoto s vepřovým masem vepřové ryzoto rizoto s lečem srbské rizoto z mletého masa vepřové rizeto rizoto z mleteho masa recepty rizoto rizeto recept recept na rizoto rizeto z vepřového masa rizoto recepty vepřové rizoto se zeleninou rizoto z plecka vepřové rizoto pečené v troubě recept rizoto maso na rizoto ryzoto z vepřového masa

Suroviny: bůček vepřový, olej, cibule, sůl, pepř, lečo sterilované, protlak rajský, rýže, sýr tvrdý

TopRecepty.cz

Rizoto z vepřového masa

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZQr