Nakládaná vepřová kýta

mardosa Kuchařka:

Doba přípravy: 5 minut PT0H05M cca.6 Vepřové maso 6 názorů

54

Suroviny

6 plátků z vepřové kýty ( kotlety )
1 lžička soli
1 lžička pepře
1 lžička solamylu
1 lžička worchesterové omáčky
2 stroužky česneku
1/2 lžičky majoránky
1/2 lžičky pálivé papriky
1/2 lžičky sladké papriky
2 vejce
3 lžičky kečupu
4 lžičky oleje
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na plátky a naklepeme.

  2. Vejce rozšleháme,přidáme do něj všechny přísady a důkladně promícháme.

  3. Do marinády vložíme řízky a necháme v chladu odležet nejméně 24 hodin.(Čím déle je maso naloženo tím je křehčí).

  4. Naložené maso osmahneme na tuku asi 2-3 minuty z každé strany. Podáváme s topinkou,nebo brambory doplněné volským okem a zeleninovou oblohou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 310 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Nakládaná vepřová kýta

  • mirca75 mirca75

    Mardošo:-)vítej;-).Recept vypadá moc dobře a při fotečce se sliny sbíhají,takže šup do oblíbených a musím brzy udělat:-D

    Odpovědět

  • HankaPu HankaPu

    I u nás je tohle oblíbená mňamka:-p:yes: +

    Odpovědět

  • Iljusa Iljusa

  • Jikotka Jikotka

    Já se taky přidávám, dělám z kuřeciho masa a je to mňamka :-p:yes::-D

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    No, já se přidám, to jídlo znám a tak vím, že je dobré.;-):yes: +

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka

    Mardoso,tak nějak taky dělávám, s malou obměnou ingrediencí a nechávám naložené 3 dny v chladu a většinou to grilujeme s přáteli v létě venku;-)
    Dávám boďana, jelikož tu výbornou chuť velmi dobře znám:yes:

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo