26 jablečných moučníků: Ochutnejte ty nejlepší koláče, záviny a buchty na plech
Poslední zásoby loňských jablek můžeme zužitkovat do celé řady chutných moučníků. Nejběžnější a snadno dostupné ovoce je skvělým základem tradičních koláčů, řezů, závinů a nepečených dezertů. Máme pro vás výběr těch nejoblíbenějších, tyto dobroty vás jistě nadchnou.
Do moučníků se hodí chutná jablka, měla by být dobře vyzrálá a šťavnatá. Jen výborné, zdravé a kvalitní ovoce dá vzniknout lahodným moučníkům. Kyselejší jablka více přisladíme, ale sladká jablka mnoho cukru nepotřebují. K vylepšení chuti jablečných moučníků často používáme vlašské ořechy, rozinky a skořici. Nejčastěji z jablek pečeme různé jablečné záviny a štrúdly, ale strouhaná jablka lze také s úspěchem přidávat do těst a sladkých náplní.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Jablečný pudink
- Nepečený jablečný dort
- Jablečný dortík se skořicovou pěnou - nepečený
- Křehký jablkový koláč
- Jablkový perník
- Jablečný závin bez kynutí
- Křehký jablečný závin
- Jablečný štrúdl z domácího těsta
- Jablečný linecký koláč
- Cukrářské jablečné řezy
- Tvarohovo-jablečné postrouhané řezy (bezvaječné)
- Jablečné řezy s kokosem a smetanou
- Jablečné řezy naruby - zase trochu jinak
- Tvarohovo-jablková bábovka
- Jablečný koláč s pudinkem a piškoty
- Ořechovo-jablečný koláč II
- Jablečná roláda - rychlá
- Jablečné koláče
- Čokoládovo - jablečný moučník
- Mufiny z jablečného těsta
- Rychlá buchta z jablečného pyré
- Jablkový zázrak
- Hraběnčiny výborné řezy
- Jablečný cheesecake
- Jablečno - makový dezert
- Jablečný koláč s ovesnými vločkami
1/26
1/26
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 2 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 4 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno před 16 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 19 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 23 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno 13. 5. 2024 10:14
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
„Když nemáte kečup, dejte tam hořčici“ aneb Jak se proměňovala česká gastronomie během třiceti let existence TV Nova
Jak správně zabalit štrúdl, aby nevytekla náplň? Poradíme, jak na jednoduché a rychlé balení
Komentáře