Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
8 foto Hodnocení 1× Jak udělat nadýchané těsto? Možností je mnoho, stačí dodržovat recepty a pravidla
Jednoduché cottage buchty bez droždí a kynutí: Jsou hotové za chvilku a chutnají báječně s povidly i tvarohem
7 foto Hodnocení 145× Jak uvařit nejsnadnější knedlíky? Tato oblíbená příloha je hotová za pár minut
5 foto Hodnocení 12× Kterou mouku do lívanců? Zvolte správně a připravte si ty nejlepší nadýchané lívance
7 foto Jak na ty nejlepší snídaňové lívance? Aby se nepřipalovaly, pomůže trik s olejem nebo máslem v těstě
6 foto Hodnocení 36× Kam dát kypřicí prášek a kam jedlou sodu? Záleží na tom, jaký moučník právě pečeme
15 foto Hodnocení 7× Jak vyčistit ucpaný odtok u dřezu? Máme několik rad, jak si poradit i bez chemie
Tvarohový mazanec bez kynutí je krásně vláčný a voní rumem a citronem. Příprava je snadná a zvládne ji každý
Kypřicí prášek versus jedlá soda: Jaký je mezi nimi rozdíl, jak fungují v těstě a lze je vzájemně nahradit?
Když nemáte prášek do pečiva: Na výrobu domácího kypřidla stačí jenom tři suroviny a výsledek je zaručený
9 skvělých tipů, jak využít meloun: Dáte si melounový cheesecake, lahodné carpaccio nebo křupavou melounovou pizzu?