JÍŠKA
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 2 hodinami
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22
Poslední příspěvky
„tara23: kdysi, když ještě byla mamka, jsme ji dělali často.…“ Nadja, před 2 hodinami
„Nadja: Nadi tuhle pomazánku mám ráda. Mažu jí i na veku.…“ tara23, před 8 hodinami
„My měli nudlovou polévku a Petr si chtěl dát svíčkovou, ale…“ Nadja, před 9 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 5 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 7 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 9 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 10 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 13 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Historie ananasu: Býval symbolem bohatství a luxusu, dnes se dává na pizzu
Samosběr hrášku 2023 aneb Poslední šance: Na těchto farmách si natrháte vlastní lusky, 1 kg stojí jen 50 Kč a chuť je k nezaplacení
Jak dlouho vydrží pečicí papír a jaký zvolit, aby se dal na pečení využít opakovaně? Všímat si musíme hlavně gramáže
2. 12. 2014 00:30
1. 12. 2014 08:58
1. 12. 2014 01:11
"Pokud je v jídle smetana či mléko, tak se nezahušťuje tukovou zásmažkou ale pouze jíškou z vody a mouky (záklechtka, zátřepka)"
NEVÍTE PROČ by něco takového mělo platit? Má to nějakou logiku? (náboženství, dietologie..., či čo)
Hledám všude možně i nemožně, ale kde nic, tu nic
Děkuji