Značka Podravka je v ČR synonymem pro univerzální kořenící přísadu do jídel, nicméně pod touto značkou najdete také výrobky z dalších kategorií, jako například Podravka Ajvar, což je čistě zeleninová příloha z paprik a lilků, se širokým použitím. Ajvar je ideální jako příloha ke grilovaným pokrmům, nebo do gulášů, zeleninových jídel, či pomazánek. Dále pak výrobky z rajčat, která pochází ze slunného středomoří: pasírovaná, loupaná krájená či celá, sušená, ale také protlak, který díky balení v tubě můžete opakovaně použít i 60 dní po otevření. Všechny tyto výrobky jsou bez přidané soli či konzervantů, jen 100% rajčat. V neposlední řadě jsou to také výrobky Podravka Natur, což jsou například přísady do jídel sypké i tekuté, s čistě přírodním složením – bez glutamátu či „éček“, jen vybraná zelenina, koření a mořská sůl.
Nejnovější recepty Zobrazit více
Nejnovější fotografie Zobrazit více
Nejnovější recepty
Arašídové cukroví
Přidáno před 1 hodinou
TIP
Karkulčina bábovka
Přidáno před 4 hodinami
Polomáčené pomeranče s lyo malinami
Přidáno před 13 hodinami
Pizza košíčky
Přidáno před 17 hodinami
Vanilkové rohlíčky s praženými lískovými oříšky
Přidáno před 19 hodinami
Pistáciová srdíčka
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
„Mekáč“ před 30 lety: Šílené fronty, hamburger za 19 korun a Bartoška na slavnostním otevření. Vzpomínáte?
Vánoční dárky pro gurmány: Tipy pro milovníky kvalitní čokolády i dobrého piva
Letem masovým světem: Jak správně vybrat, uchovávat i mrazit vepřové maso? Zachování čerstvosti pomůže obyčejná folie