Značka Podravka je v ČR synonymem pro univerzální kořenící přísadu do jídel, nicméně pod touto značkou najdete také výrobky z dalších kategorií, jako například Podravka Ajvar, což je čistě zeleninová příloha z paprik a lilků, se širokým použitím. Ajvar je ideální jako příloha ke grilovaným pokrmům, nebo do gulášů, zeleninových jídel, či pomazánek. Dále pak výrobky z rajčat, která pochází ze slunného středomoří: pasírovaná, loupaná krájená či celá, sušená, ale také protlak, který díky balení v tubě můžete opakovaně použít i 60 dní po otevření. Všechny tyto výrobky jsou bez přidané soli či konzervantů, jen 100% rajčat. V neposlední řadě jsou to také výrobky Podravka Natur, což jsou například přísady do jídel sypké i tekuté, s čistě přírodním složením – bez glutamátu či „éček“, jen vybraná zelenina, koření a mořská sůl.
Nejnovější recepty Zobrazit více
Nejnovější fotografie Zobrazit více
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Masové kuličky v rajské omáčce s povidly
Přidáno před 9 hodinami
Těstoviny se zelenou omáčkou s masem i bez
Přidáno před 21 hodinami
Křehký řízek z kuřecích prsou
Přidáno 13. 3. 2024 21:32
Domácí listové těsto podle Mirky Slavíkové
Přidáno 13. 3. 2024 19:07
Čočková polévka ze zbylé čočky se smetanou
Přidáno 13. 3. 2024 15:34
Těstoviny s rajčaty a lučinou
Přidáno 13. 3. 2024 13:32
Přečtěte si Zobrazit více
Velký přehled výlovů rybníků 2022: Kam vyrazit pro čerstvé ryby, kde ochutnáte i rybí speciality a jak na božské kapří hranolky
7 tipů, jak v domácnosti využít jedlou sodu: Hodí se nejen do pečení, skvěle s ní i vycídíte dřez i varnou desku
Falešný med z květů černého bezu: Na přípravu potřebujete kromě květů bezu jen cukr a citron