Značka Podravka je v ČR synonymem pro univerzální kořenící přísadu do jídel, nicméně pod touto značkou najdete také výrobky z dalších kategorií, jako například Podravka Ajvar, což je čistě zeleninová příloha z paprik a lilků, se širokým použitím. Ajvar je ideální jako příloha ke grilovaným pokrmům, nebo do gulášů, zeleninových jídel, či pomazánek. Dále pak výrobky z rajčat, která pochází ze slunného středomoří: pasírovaná, loupaná krájená či celá, sušená, ale také protlak, který díky balení v tubě můžete opakovaně použít i 60 dní po otevření. Všechny tyto výrobky jsou bez přidané soli či konzervantů, jen 100% rajčat. V neposlední řadě jsou to také výrobky Podravka Natur, což jsou například přísady do jídel sypké i tekuté, s čistě přírodním složením – bez glutamátu či „éček“, jen vybraná zelenina, koření a mořská sůl.
Nejnovější recepty Zobrazit více
Nejnovější fotografie Zobrazit více
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jemný makovec babičky Boženky
Přidáno před 9 hodinami
Maková bábovka s čokoládou a mandlemi
Přidáno před 14 hodinami
Supersulc
Přidáno před 18 hodinami
Cizrnová směs s mrkví a rajčaty
Přidáno před 19 hodinami
Ořechová hvězda z kynutého těsta se skořicí a rumem
Přidáno 5. 12. 2023 15:02
Rozmarýnové housky
Přidáno 5. 12. 2023 12:21
Přečtěte si Zobrazit více