Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nové komentáře za posledních 7 dnů

frimlik: Podařilo se Vám to opravdu krásně:-)

moc mnamozní, vařila moje mamka a dle tohoto receptu vařím i já .jen mám slabost pro česnek-tak klidně i víc stroužků. děkuju za recept.

Daggi13: Dobrý den, mrzí nás, že se Vám recept nepovedl. Upravili jsme poměr strouhaného kokosu tak, aby se recept příště vydařil. Děkujeme za upozornění a věříme, že příště se povede. 😊

Marisai: děkuji za vyzkoušení a za komentář❤️

Jablíčka jsem nakrájela na kostky a dala na větší kousky nasekané vlašáky, ubrala cukru na 200g, přidala citronovou šťávu a kůru a koláč je luxusní. Možná dám příště trochu menší plech, koláč je nízký. Ale výborný, ukládám mezi oblíbené :-).

Dobrý večer jak dlouho se může skladovat?

Recept úplně na ho*no, kdo chce mít kokosovou drobenku tak prosím... Jinak nepoužitelné.

Ivo, potřebovala jsem knedlík bez vajec a našla u Tebe🙂, je moc dobrý, díky za recept🤗 přidávám foto 🙂

Výborný, děkuji moc. Dnes jsem pekla po obědě, úplně přesně,dle Vašeho receptu a povedl se na jedničku. Všem moc chutnal. Jen jsem měla tvaroh z vaničky doma a ne ten z alobalu. Určitě zase upeču.

Vynikající varianta francouzských brambor

Marie Svarcova: Děkuji. Pochvala potěší.

Dobrý den,
mám dotaz, z medu a cukru se po rozpuštění a vychlazení stane totální lepidlo.
Mam pocit, že jste zapomněla napsat, že do těsta patří také máslo???
Tento recept mě dnes stál spoustu úsilí a času, bylo by dobré po sobě vše kontrolovat, než to zveřejníte.
A jestli máslo do těsta nepatří, byla byste tak hodná a ukázala nám video, jak z těchto surovin uděláte smysluplné těsto prosim?
Dekuji

Naposledy jste si prohlédli