Nové komentáře za posledních 7 dnů

  • recept: Jemná pivní pěna
    Klara Klara

    magdalenka: Ďakujem, Magdalenka, Billu mám v Šali. Ja tu mám len KOOP Jednotu a FAPO. Príležitostne sa pozriem.

  • recept: Brynzový koláč
    Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    Tak bryndzu miluji, tak by mi to určitě chutnalo :-) :yes:

  • Hmm, to by mi moc chutnalo :-)

  • Nemohla bych se k Tobě nastěhovat ? :-D:-K
    Mňam.

  • recept: Pravý vepřový guláš
    yanull yanull(moderátorka)

    Dajda: Také jsem to tak původně chtěla napsat, ale autor receptu v 2. bodu postupu sůl, kmín a pepř k masu dává, asi jste to přehlédla, v závěru ho má ještě jednou psaný zřejmě na doladění chutí, třeba používá mletý nebo drcený ;-)

  • recept: Kysané zelí do sklenic
    werny1 werny1

    Chtěl jsem se zeptat,když jsem to zelí dělal,dotáhl jsem je nafest,až pak jsem se dočetl,že se mají dotáhnout přiměřeně.Dnes je to 16 den,otevřel jsem jednu,vyvilila se voda,zelíčko je super,dolil jsem schovanou šťávou,kterou mám v chladu schovanou od nakládání.Teď mi jde o to,jestli stačí to víčkou rukou dotáhnou nafest,a schovat již do chladu,nebo jestli je třeba klasické sterilování (20minut - 80stupňů).Bojím se,když to dotáhnu nafest rúčo,aby se nezačalo kazit.Děkujem všem,za odpověd.

  • recept: Husí prsa na pánvi
    Eja57 Eja57

    Jana Dorazinová-Remková: ono by se taky drůbeží maso ( kachní, husí, krůtí, kuřecí) mělo upravovat při minutkové úpravě vždycky na trochu vyšší teplotu - cca na medium well tj. 65 st. ve středu masa. Předložit mi někdo jakoukoli drůbež á la steak jako medium rare/rare, tak to vrátím.
    Teploměr je v tomto případě šikovná věc.

  • recept: Pravý vepřový guláš
    Dajda Dajda

    yanull: .... ale pepř a rozhodně kmín by se měly dát na počátku dušení. Kmínem se dí těžko něco dochutit, měl by se uvařit. ;-)

  • recept: Pravý vepřový guláš
    yanull yanull(moderátorka)

    O této "Americe" s vajíčkem čtu poprvé :-O, majoránku a česnek utřený se solí dávám až v závěru vaření a pro pikantní chuť přidávám chilli papričku.

  • recept: Perníkový závin s povidly
    Monika Monika(neregistrovaná)

    Závin, nebo-li medový přítel je luxusní a pro zlepšení chuti jsem přidala trošku másla a horké kávy.... Přidala jsem trochu mouky,protože jsem tístko měla řídké.... Pak vše o.k. a mňaminka i za surova!!!! :-*:-*:-*:-*:-*

  • recept: Pravý vepřový guláš
    Lenunka Lenunka

    Simona Skolakova: tak ať Vás to i nadále ani nenapadne:-D

  • recept: Americké sušenky
    janky3 janky3

    Vypadají krásně, úplně slyším to "křup", až se zakousnu.

  • recept: Kyselé zelí
    Simona Skolakova Simona Skolakova

    Kocmax: já si to myslela,že je to kysané zelí,proto je tak skvělé a hlavně zdravé;-):yes:

  • recept: Kyselé zelí
    Kocmax Kocmax(autor receptu)

    Simona Skolakova: Teď jsem byla zaskočená, musela jsem si to vygooglit. :-) Je to zelí kysané. Našla jsem jejich stránky: http://www.pravekrimickezeli.cz/

  • recept: Kyselé zelí
    Simona Skolakova Simona Skolakova

    Mám jen malý dotaz,to zelí Křimické je kysané a nebo kyselé;-);-)

1 2 3 8 16 23 30

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo