Nové komentáře za posledních 7 dnů

  • casino: Casino, každý není fotograf! Já mám taky mizerné fotky.;-(

  • Johanka128: Já mám taky vždycinky mizerné fotky! ;-)

  • Děkuji za skvělou inspiraci :yes: recept jsem si malinko poupravila (nejprve jsem osmažila cibulku se slaninou a až pak přidala gnochci) - bylo to výborné :)
    Nikdy mě nenapadlo, že se gnocchi nemusí vařit...takže skvělá večeře z jednoho hrnce :yes: jednoduché, rychlé a ještě ke všemu vynikající :-8

  • Môj názor je taký, že aj keď sa vraví, že jeme aj očami, čo z pekného jedla, keď nechutí, však? Aj keď sto ľudí, sto chutí. Kučeravý kel pestujem na záhrade roky, a nedám naň dopustiť. A keď sa pozriem na obrázok, presne takto po tepelnej úprave vyzerá, je takejto farby. Je proste iný ako obyčajný kel. Našla by som tu dosť receptov, ktoré majú síce nádhernú fotku, ale keď to uvaríte, nie je to pravé orechové alebo to vyzerá úplne inak.
    A je jedno, či pre deti alebo dospelých. Dieťa to nerieši, to len preberie to, čo mu my dospelí nakukáme.
    Prosím ťa, nemaž tú fotku, prečo by si to robila? Patrí k receptu a vystihuje ho. Nie je to kamufláž.
    Každý sme iný, ja osobne dám prednosť dobrému jedlu pred pekným. ;-) Moja sestra nikdy nemala v ústach jaternicu, nepasuje jej to na oči. A koľkí z nás sa po nej natiahnu a olizujú sa. Tak je to aj s kučeravým kelom. Každý nech si vyberie podľa seba, čo mu chutí a čo nie.;-)

  • 1974andrea: Když peču rozpek do zabíjačky, tam tuk nedávám. Napsala jsem, že mám recept po babičce už moje maminka nám vdolky ( rozpeky) pekla na kamnech k omáčce, nebo na sladko. Recept se mi líbí.

  • Uznavam, ze fotka neni nejlepsi, rano ji smazu, na mobilu to nejde, tak az na notebooku. Ono dost casto zalezi i na tom, cim se foti...super fotak udela uplne jine fotky nez mobil, i kdyz casto to je naopak.

    Neni to pro nejmensi, a i kdyby bylo, co by na tom bylo spatneho? Krom nereprezentativni fotky?

    Kapustu jsem nedusila dlouho, ale je to kaderava kapusta, ne klasicka, takze potrebuje vzdycky trochu vic casu, je tuzsi. Nechtela js ji mit s kouskami, chtela js omacku, proto je rozmixovana. Chutove naprosto super.

  • recept: Mrkvový koláč s tvarohovou náplní
    Luci.p Luci.p

    Angel 666: Moc děkuji. Budu péct na malém plechu.

  • Lenunka: No zrovna já někdy strávím více času focením, než vařením..:-D:-D

  • mika59:
    Také bych nemixoval, ale to už by pak nebyla omáčka, že:-)
    Porovnat by se dalo např. s listovým špenátem: když ho mám, tak ho podávám jako bleskovku, ale stejně tak jej lze rozfofrovat na klasiku u nás nejznámější, nebo na polévku :-)
    No, tady bych tu kapustu uvařil jako klasický kel :yes: a na vepřovém, či hovězím v kapustě není nic neobvyklého :-)

  • Já bych tu kapustu určitě nemixovala, je to zbytečné, ba naopak, aby vynikla s tím masem, ale 100 lidí..100 chutí..je to na každém....;-)

  • já to vůbec to nemyslím ve zlém, prostě co se týká vkládání receptů na server, jako jen tento, bych malinko zapracovala na té prezentaci, to je vše:-), chutně to fakt nepůsobí

  • casino: No nevím. Takhle bych nabízela dětem jen jídlo, které jim chci zošklivit :-).

  • No, jestli z názvu nevypadlo "pro nejmenší", že ;-)

  • zizala: těžko říct, Johanka neuvádí čas, jak dlouho kapustu v té troubě mučila, nicméně se domnívám, že mixer ji jen dorazil, hlavní problém bude v době úpravy:-), ale i samotná konzistence omajdy působí trošku nedodělaně:-)

  • Lenunka: :yes: Přemýšlím, jestli té barvě kapusty víc uškodilo mixování nebo dlouhá tepelná úprava.

1 2 3 6 11 15 20

Zapomněl/a jsem heslo