Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nové komentáře za posledních 7 dnů

Tento recept jsem objevila úplně náhodou a protože u nás doma nemají rádi drobenku na koláčích tak tady je ta sněhová přikrývka jako skvělá alternativa.

Uvařeno, a super. Jednoduché a dobré.

Tohle jídlo nikdy neomrzí. 😊

Žabí huby možní zní zvláštně, ale na svátečním stole rozhodně nesmějí chybět. 😊

Tento jablečný koláč je důkazem, že v jednoduchosti je krása. 😊

Za mě výborná chuť , rychle připravena . :)

slunecnice666: děkuji za pochvalu a hezké fotky.😊 A po pravdě - taky už delší dobu dávám jenom půl kostky droždí a stačí to. Díky vašemu komentáři jsem to upravila. 😉👍

Koláč je výborný, dala jsem 1/2 kostky droždí jinak jsem nic nezměnila 😛

Dle komentářů jsem si přidala gelfix 1:1, jinak vše mi šlo dle refeptu

Dobry den,pekla jsem na 160 stupnu hodinu.Podle zkousky spejli byla hotova.Po vytazeni zacala klesat a po 20 minutach z toho mam 5 cm vysokou placku.Stalo se mi to i kdyz jsem pekla na 180 stupnu.Co delam spatne,nevite nekdo prosim?Nemuze to byt znackou pudinku?

Miluju koriandr, takže tímhle salátem bych rozhodně nepohrdla 😊

iroot: Dobrý den, doporučuji zvolit teplotu 180 °C a maso péct zhruba 30–40 minut. Pak přidat rýži a péct dalších 25–30 minut. Po 20 minutách bych ale ochutnala, jestli už není hotovo. Použila bych klasickou dlouhozrnnou nebo střednězrnnou rýži. V receptu teploty a časy upravím. Pěkný den a dobrou chuť:-)

Naposledy jste si prohlédli