Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nové komentáře za posledních 7 dnů

Tohle těsto je výborné, ale tolik kvasnic a nechává se vykynout? Na jiných webech je úplně to samé složení ale jen 30 až 35 g droždí a je to těsto bez kynutí a má desítky kladných komentářů jak je rychlé a výborné? Já ho tedy nechala kynout asi 15 minut.

S těstem se dobře pracuje, nechala jsem v chladu 1 den.

:-)<3:yes::yes: Dala bych si. K tomu bych si přidala ještě salát. :-K

:-)<3:yes::yes: To jsme dělávali v dobách kdy se stály fronty na maso. Je dobré si takové recepty připomínat. Líbí se mi recept i foto. :-K

:-)<3:yes::yes: Recept i foto se mi líbí. :-K

:-)<3:yes::yes: Recept se mi líbí a foto od Marušky je nádherné. :-K

:-)<3:yes::yes: Líbí se mi recept i prezentace. :-K

Upekla jsem a je výborná. Není suchá a chutná nám. Přikládám foto.

Moc dobré, děkuji za recept

Naprosto úžasné, doporučuju všem se řídit spíše podle svých chutí - mně se moc líbí kombinace pálivého kečupu a maďarské papriky sušené. V troubě Baumatic jsem maso dělala na horním a dolním ohřevu, 180 stupňů, 35 minut (5minut ohřevu trouby). Přidala jsem ještě lžičku majonézy na samotné maso a sýr eidam 48% strouhaný a lidi. WOW.

Neobvyklá kombinace. Recept se mi líbí, vyzkouším.

Játra vařím na mnoho způsobů, ale ani v jednom nemám pivo. Vyzkouším.

Naposledy jste si prohlédli