Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nové komentáře za posledních 7 dnů

Jestli máte rádi segedín bez zelí z masa, které je naprostá škoda dělat s touto omáčkou, můžete použít tento recept. Pokud máte zbytečně moc jeleního masa, pak jako obměnu doporučuji.

Dajda: děkuju, i za krásnou fotku! 🥰

Dajda: děkuju, i za krásnou fotku! 🥰

Sonik: To mám velkpo radost..děkuji za zprávu i pěknou fotku🌺🌼

U nás doma máme určitě radši tmavší pečivo, ale výjimečně dostanu chuť i na něco úplně "bílého".
Poslední dobou se přímo vyžívám v přípravě kynutého těsta s omládkem a mám s ním velmi dobré zkušenosti. Canthleeniny metody aplikuju i na další recepty.

Vynikajicí kombinace chutí.Dnes k večeři s domácími rohlíky 😃 Děkuji za inspiraci 😊

Včera jsme s kamarádkou ochutnaly první skleničku rybízových brusinek na tmavé bagetě s čerstvým kozím sýrem, byla to velmi chutná a zajímavá kombinace. Do zavařeniny jsem přidala jemně mleté koření - skořici, hřebíček i trochu badyánu, abych koření pak nemusela vytahovat ven. Příští rok určitě zase pár skleniček udělám. Děkuji za fajn tip na zpracování rybízu.

Normálně ty 'obyčejné' bramboračky nemusím, ale tahle bramboračka mě nadchla. Luxusní!🫠

Děkuji za recept, kdysi jsem ho pekla a ztratila. No dala jsem méně cukru a másla i tak je to dost mastné. Ale není koláč dusivý takže super. Barvila jsem pudinkem - čokoláda, malina a pistácie a do každého jsem dala špičku lžičky potravinářského barviva. Budu péct znovu. Jen jsme udělala čokoládovou polevu a taky se to dá. Příště zkusím citrónovou

Znám tento dezert a je moc dobrý. Hezký ho máte.

SkibidiToilet1234: Dobrý den, Chtěla bych se zeptat kolik přibližně přidáváte kakaa.
Děkuji.

Naposledy jste si prohlédli