Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nové komentáře za posledních 7 dnů

Recept: Pracny
Péct nejlépe na horký vzduch, jinak to trvá mnohem déle. Jinak se hezky vylouply😊

Našla jsem tady dnes tento recept, také už pár let rýži takto připravuji podle bodu 3 - restovanou na sádle/oleji(recept jsem kdysi dostala od strejdy). Dlouho jsem tomu vzdorovala, vařit rýži v tlakáči mi přišlo tehdy (dnes nechápu proč) jako totální nesmysl. Potom jsem objevila brambory v tlakovém hrnci vařené bez vody, ty jsem si maximálně oblíbila a až pak jsem teda konečně vyzkoušela tu zpropadenou rýži. Okamžitě jsem krutě litovala, proč jsem to tolik let odkládala, protože rýže v této podobě mě absolutně nadchla a od té doby už nikdy jinak. Nelepí se na dno hrnce a je hezky sypká. Dělám variace s i bez cibulky, hráškovou, kari, žampionovou, šunkovou, bylinkovou apod. A recept samozřejmě úspěšně doporučuji dále. Chce to jen vychytat čas, u mně to funguje trochu jinak v různých tlakových hrncích (doma a na chatě). Poté už je úspěch zaručen na 100%. Skvělý recept 👍 ...a konečně můžu říct, že mi chutná rýže 😀

Polévka byla výborná. Jenom jsem ještě přidal vzduchom sušenú šunku a na vrch sázena vejce.

Dajda: Čerstvé ryby z Lidlu, říkáte? A mražené už nikdy? V Lidlu ale čerstvé ryby neprodávají, v Lidlu prodávají ryby chlazené, ale ty jsou těsně před prodejem jen rozmrazené.

ossma: Je mně líto Vašeho neúspěchu, ale pokud ještě dáte receptu šanci, doporučuji příště použít kastrol nerezový se silnějším sendvičovým dnem, které velmi dobře rozvádí teplo. V tomto nádobí dělávám bešamel docela často a bez připálení. :-K

Super mňamka, dělala jsem poprvé a musím přidělat bude to rodinná hitovka 😋

Malinko jsem též pozměnila, ale základ super. Moje první rajská. 👌🏻😋

Hrůza! Dnes jsem se pokusil uvařit podle tohoto receptu křenovou omáčku. Vařil jsem ji v kastrolu s teflonovým dnem. Do jíšky jsem nalil studené plnotučné mléko. Na mírném plameni jsem vše vařil za stálého míchání 20 minut. Dochutil přesně podle návodu - křen, sůl, máslo, pepř, smetana, citrón. Omáčka byla připálená, křen nebyl cítit. Vše "chutnalo" po spálenině. Omáčka šla do wc... Škoda křenu, másla, mléka, smetany a času!

Improvizovala jsem a použila jsem z vašeho receptu jen těsto. Nestříkala jsem rohlíčky, ale normálně jsem dávala na pečící papír pokud možno stejné kopečky. Při pečení se trochu roztekly, ale to nevadilo. Navrch jsem nastříkala karamelový krém do špiček a hotové máčela v čokoládě. Mělo to u kolegů úspěch.

michaelatomastikova999: Děkuji za foto. Doufám, že jste si pochutnali :-)

Výborné. Játra jsem nevařila dobře dvacet let, ale Váš recept jsem prostě musela vyzkoušet. A opět to byl výborný kulinářský zážitek, mňam. Sehnala jsem čerstvá sice jen krůtí játra, ale příliš velkou roli to nehrálo. Oběd byl výborný, děkujeme za recept. A jen tak mimochodem ... přílohou byl Karlovarský knedlík také podle Vašeho receptu. Jiné už doma nikdo nechce. Takže jsme všichni u oběda prožívali gastronomický orgasmus. Opravdu výborné.

lenka.janatkova: snad u vás budou chutnat, doufám🙂🙏

Naposledy jste si prohlédli