Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nové komentáře za posledních 7 dnů

Už se těším, až budu letos zavařovat. Lečo u nás "letí" a loňské zásoby už nejsou. Někdy přidávám pod maso, které pak smíchám s rýží a máme srbské rizoto. Luxusní pokrm 😊

Výborný! Pekla jsem 10 min na 200 st a dalších 20 min na 160 a přijde mi skvěle vláčný, akorát :-) díky za sdílení!

:-)<3:yes::yes: Recept i foto se mi líbí, placičky všeho druhu jsou u nás oblíbené. :-K

Taky dělám meruňky ve vlastní šťávě, ale trochu jinak:

Jsem spíš přes maso, ale když dělám ovocné knedlíky, tak jedině tento recept! Mám ho vytištěný,několikrát vyzkoušený a nikdy nezklamal, děkuji autorovi receptu. Je bezkonkurenčně nejlepší! 😊💜

Veruncicka: Děkuji za odpověď. Každý má možnost použít ten želírovací přípravek, který mu nejvíce vyhovuje, hlavně s množstvím přidaného cukru. A s tím otáčením je to už u mě zvyk, právě že je to uvedeno i v návodu na různých přípravcích. Ale je fajn, že se vám nic nekazí. Pokud by o tomto někdo chtěl počíst více, přidávám odkaz do sekce Tipy a triky. :-K

Rychlá, jednoduchá. Přesně jak je to v létě potřeba:)

Krásně se s nimi dalo pracovat a i krásně chutné 10/10

Melounovými slupkami krmím své žížaly ve vermikompostéru. Melounové slupky přímo milují. Vyrábí mi za to velmi kvalitní hnojivo pro pokojové rostliny, tzv. žížalí čaj.

V Řecku jsem nikdy nebyla, tak alespoň vyzkouším tyhle placičky 😁

když květák, tak obalený a pečený v troubě nebo takhle v placičkách :) ráda přidávám do směsi i lahůdkové droždí a placky teda peču v troubě :)

Takové placičky dělávám na večeři :) jsou chutné, výživné a lehké na přípravu i trávení :)

Merylas: Dobrý den, marmelády nikdy neotáčím, víčko se chytí i tak a marmelády se nekazí. Vloni jsem zkoušela pektin z citrusových plodů na broskvovou marmeládu a chuť nebyla tak výrazná, jako s Gelfixem.

Naposledy jste si prohlédli