Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nové komentáře za posledních 7 dnů

cathleenTaky se dá tak brát, ale nakynuté těsto vždy po hodině promíchám.

Mnaaaaaaaaaaaaaam ♥️

Hledala jsem nějaký recept na slané pohoštění bez listového těsta a našla tento poklad! Moc všem doporučuji. Za nás velké DĚKUJI.

Pavlinaa: velice děkuji za pochvalu,😊 moc mne to potěšilo.🤗

Dokonalé, snadné a rychlé občestvení. Máme je moc rádi ;)

Majkaa: neprotlačuji svůj názor jako ten jediný správný 😊 jen vycházím z vlastních zkušeností v pečení a pak také ze zmíněného článku o vánočce J. Maršálka.
V článku je čas kynutí takový, jak už jsem psala. Možná ty 3 hodiny jsou brány celkem - hodina kynutí kvásku, hodinu kyne těsto a hodinu pak upletená vánočka před pečením.

cathleen: Pod článkem má napsáno 1 ks 3 hod. a pak má napsaný recept. Je to na ideo na YouTube s p. Bebarovou.

Výborná štola, která vydrží několik dní být vláčná 👍

Bábovka je super 👍

Recept: Burek
Proti gustu žádný dišputát, ale na Balkáně se burek ani nesmaží, a už vůbec se nejí s bramborami, ale může mít bramborovou náplň, je skvělá. Je to kompletní jídlo.

Marie Svarcova: vnučka ryby, ani rybí polévku nepapá, tak jsem jí dělala kuřecí, která je vzhledově velmi podobná rybí polévce:

Maly_Migi: Každé maso se musí nechat rozmrazit, jinak opravdu hrozí, že ptáka budete mít na pohled krásně dozlatova a uvnitř napolo syrového! Husu nebo kachnu bych rozmrazila den předem, večer nasolila a nechala odležet, jak tu doporučují. Druhý den ji můžete opláchnout a znovu lehce posolit a pokmínovat a dát péct.