Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nové komentáře za posledních 7 dnů

vaclavagregrova: Díky. U nás se peče celkem často

Super recept. Využila jsem jej jako myšlenku, ingredience i jejich poměr už jsem upravila dle zásob a množství. Mé první použití tofu a v téhle podobě si dovedu představit konzumovat častěji. Jen muž se moc netváří :-D A přidávám se k těm, co pekli v troubě, smaženému se snažíme vyhýbat co to jde.

Dnes jsem pekla ale měla jsem domácí kuře tak se peklo o něco déle..Zmizelo z talířů super rychle.

Jak dlouho vydrží citróny naložené?

Strašně dobrý. Stačí pepř sůl. Přidala jsem vajíčko a nivu. K nokum nebo těstovinam top.

Není od věci, kvůli chuti, udělat těsto den předem, místo horké vody dát studenou, a nechat těsto fermentovat v lednici, jako to dělají Italové a frajeři.

oh lalá, můj oblíbenec 😊 miluju spojení máku a kyselosti citrusů

Upečeno. A zmizelo obdivuhodně rychle.... 😀 díky za recept

Určitě moc dobrá pomazánka. 👌😋

Moc se mi líbí. Vyzkouším. 🙂😉😋

Jednoduché a moc dobré.