Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nové komentáře za posledních 7 dnů

Neměl jsem celerovou a libečkovou nať. Vždy mně uvrhne do deprese recept, kde jsou komponenty které nemám po ruce nebo někdy nevím co to je protože ten název jsem nikdy neslyšel :) Jsem tam vstřelil petrželovou nať. Jinak jsem zjistil, že cizrna je kobylka nepoddajná, vařil jsem hoďku a půl, ale klidně by snesla další půlhoďku. Výsledek nebyl průser, celkem pochválila i osoba mně blízká, já to taky odokeyoval :)

be.amenity: To mě těší, děkuji za milou zprávu a vyzkoušení.😘

Veruncicka: :-K Děkuji za komentář a přeji krásnou dobrou noc. :-K

Mám alergii na ořechy.
Místo ořechů používám loupaná mletá slunečnicová semínka.
Rohlíčky jsou výborné, skoro k nerozeznání od těch ořechových.

Ztužený tuk jsem nepoužila asi 25 let. Kupuji kokosový tuk a přidávám do 200gr. čokolády tak 50 gr. Na potahování.
Na krém dělám měkkou ganache, 200gr. čokolády, po rozpušténí přidám 100gr. šlehačky nebo zakysané smetany tučné nebo créme fresh. Stejná teploty!

Ta teplota se mi zdá moc vysoká. Nebude propečený a bude spálený.

Recept: Podvodnice
Všechny recepty na podvodnice jsou tady z hladké mouky a droždím. Já mám letitý recept z hrubé mouky a prášku do pečiva a máčené v chladu 24 hodin.

Jsou úplně vynikající!

MisaMi: Dobrý večer, mrzí nás, že se Vám krém nepodařil, ale jedná se o ověřený recept a dle dalších komentářů vychází krásně. Problém by mohl být v rozvaru. Zkuste třeba tento recept:

Tak toto je pěkně blbý krém. Vždy jsem dělala ten nad párou a ten byl super. Tentokrát jsem se nechala zlákat údajnou jednoduchosti, a dvou hodin se krém roztekl. Fakt bezva dárek k narozeninám🤮

Vážně by mě moc zajímalo, jak se krájí cibulka do růžova...

Vladka321: Děkuji za komentář a za fotečku, a taky za tip co zitra upect😉

Naposledy jste si prohlédli