Nové komentáře za posledních 7 dnů

  • recept: Mňamózní bebe řezy za 20 minut
    jíťa jíťa(neregistrovaná)

    dnes jsem dělala a jsou výborné, moc děkuji za inspiraci, potřebovala jsem něco do školky na besídku. Je to rychlé, jednoduché a moc dobré:-):-):-)

  • recept: Povidloně
    zaplenka zaplenka(neregistrovaná)

    Do tvarohové náplně přidáváme na 1 tvaroh 1 vyšlehanou šlehačku a náplň je lehounká a hlavně je vyšší vrstva. <3:yes:

  • recept: Masovo dýňové muffiny
    Jana Jana (neregistrovaný)

    Můžu mít dotaz? Musím k tomu mít ty formičky na muffiny nebo to můžu udělat třeba jako sekanou a nebo karbanátky? děkuji :-)

  • recept: Lívance pro mlsné
    Vladimír 50 Vladimír 50(neregistrovaný)

    Recept je výborný až do=natřu vrstvu nutely,dám šlehačku,posypu grankem a přidám skořicový polštářek.Hezký návod na obezitu,cukrovku.Nestačilo by dát domácí džem,na to tvaroh?Vím,že tety dokážou rozmazlovat,ale takhle to dělat nemusíme. Lívance byly výborný.:-K:-K

  • Marie Svarcova: Fuj to se mi ulevilo, já vím že původní název je spätzle, ale on tomu taky může někdo říkat podle halušek s brynzou a špekem :-p

  • recept: Moravské jitrnice
    tejaja tejaja

    zizala: Samozrejme, že si pochutnáme. :-D V obchode dostať oboje, každý si pýta krúpové jaternice alebo ryžové jaternice. Ale kto robí doma zabíjačku, tak použije krúpy. Ale to už teraz málokto robí, neviem, ako u vás. ;-)

  • recept: Zadělávané kuře se zeleninou
    tejaja tejaja

    Dobré, chutné, akurát som zeleninu nepredvárala, za 30 min v rúre je krásne mäkká. :yes: Vďačný recept.;-)

  • recept: Konzumní chléb - rychlý
    tejaja tejaja

    Napriek kontroverzným komentárom som chlieb urobila. A neľutujem, je výborný. :yes: Akurát som chlieb potierala vodou v polovici pečenia a po vybratí z rúry. Nič nie je samozrejme mokvavé, vodou sa potiera, nie polieva. Z cesta som pekne vzduch vytlačila a o to lepšie kysnul ďalej. Ale skutočne mi chutí. :yes:;-)

  • :yes:Výborný šalát. ;-) Nepridávala som ale cukor, kombinácia citrónovej a mandarínkovej šťavy je tak úžasná, že mi prišlo ľúto kaziť to cukrom. Ostatne, mrkva je sladká dosť. Díky za recept. ;-)

  • recept: Babiččina třená bábovka
    Pavla Havlíčková Pavla Havlíčková(neregistrovaný)

    Je naprosto skvelá! Jinou už téměř nepeču :-p

  • recept: Klasický ruský boršč
    Caroll Caroll

    :yes: Zkusila jsem ho uvařit o víkendu a povedl se. Naprosto skvělý a chválím recept.

  • Drobek: :yes::yes::yes: prostě jste skvělý

  • zizala: vím, že jsou špecle z Německa ale psala jsem , že my tomu tak říkáme podle špeclovače - Prosím Vás není to jedno ? Hlavně že všem chutná :-K Mějte se hezky .

  • recept: Moravské jitrnice
    hosta hosta

    cathleen: když se vaří ve vodě, je ta voda pak tak divně "cítit" - podotýkám, že střeva jsou super praná, otáčená atd. V polévce se ten odér asi ztratí. Možná proto se tady v kraji vaří vždy ve vodě - neznám jinou přípravu. Nevím o případu, že by jitrnice nějak extra praskaly, pokud se dobře zašpejlují. Jestli je nějaký "kaz" ve střívku, pozná se už při nabíjení. Možná je to ale jinde jinak, nevnucuji tuto praxi dále.

  • recept: Moravské jitrnice
    cathleen cathleen(autor receptu)

    casino: ano, z tohoto důvodu jsme je vždy vařili v polévce.
    Ale prakticky ve všech receptech, které potkávám v různých kuchařkách, se jitrničky vaří ve vodě - proto jsem dopsala :-8

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další >>

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo