Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nové komentáře za posledních 7 dnů

Mnaaaaaaaaaaaaaam ♥️ nemáme spirálky , máme nudliky

Therak: PH znamená pomalý hrnec je to speciální hrnec na pomalé vaření,mám ho už mnoho let a jsem s ním moc spokojená.

Dala jsem odtučněný tvaroh z kelímku a mouku nakombinovala - část polohrubé (asi 70 g) a zbytek hladké celozrnné špaldové ... té jsem přisypala víc, než je psáno, ale spíš jen pár lžiček. Těsto jsem roztahala na podsypané ploše a přenesla na plech s pečicím papírem, tady pak roztahala válečkem na potřebnou velikost plechu. Pekla jsem opravdu těch 20 minut na 200 °C. Těsto jemné, chutné a určitě ji budu dělat častěji.

Lepší než krájet zelí je nasekat ho v robotu. V salátu pak nejsou tak trochu nepříjemné dlouhé kousky zelí.

:-)<3:yes::yes: Také vařívám tak výbornou polévku a máme ji moc rádi. :-K

:-)<3:yes::yes: Když se spojí chuť a krása - parádní salátek. :-K

:-)<3:yes::yes: Pěkný recept na výborné pochutnání - lepší než sladké. :-K

:-)<3:yes::yes: Někdy vařím z masa, někdy s párky podle možností, času a chuti ale vždy je výborná. :-K

Až na PH jsem to uvařil celkem slušně,ha hovězim není co pokazit,vždy chutná

Miluji zkratky jako twl jsem našel ty vole ale pH :Zkratka pH (z latinského pondus hydrogenii - váha vodíku, anglicky potential of hydrogen) označuje vodíkový exponent, což je chemická stupnice pro měření kyselosti a zásaditosti roztoků (od 0-14, 7 je neutrální),tak nevím dát maso do PH ?

:-K Hella: děkuji za krásnou fotku !!!

Vypadají dobře před pečením. Pak už ne, vytéká sýr a mastná slanina, co se škvíří na plechu

Měli jsme jehněčí v marinádě o Vánocích na Boží hod jako sváteční menu k obědu. Slavilo velký úspěch a žádá se opakování. Jen škoda, že to jehněčí není vždy na pultech řezníků.😀
Ale doporučuji všem, co mají rádi dobrou krmi.😄

Recept: Domácí veka
Dnes upečeno a je výborná. Jen jsem přidala vodu, celkem 350 ml. A udělala jednu velkou veku, ne dvě.