Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nové komentáře za posledních 7 dnů

Recept: Buřtguláš
Nadja: Nadji,vyskočila na mne tvoje fotka buřtguláše a musím uznat,že takový mám ráda jde mi o tu hustotu,takový dělala moje mamka,většinou se setkávám spíše s řídkým gulášem,který vypadá spíše jako polévka,ale ten tvůj je pro mne top.Hned bych si dala.😋

janatka: Jsem ráda, že chutnalo. Děkuji za vyzkoušení i pěkné fotky. 🌸🌹

Pacesko: podélně je myšleno tak, že Hermelín rozkrojíme na dvě stejná tenčí kolečka před smažením v těstě, jak je psáno v receptu - tj. každý bramborák na fotce obsahuje jen polovinu Hermelínu. Jeden z nich je pak přeříznut příčně na ukázku, jak vypadá řez 😉

Těsto z lednice je skvělé, má plnější chuť 😊👍

Mnaaaaaaaaaaaaaam ♥️ měli jsme s rýži

Mnaaaam ♥️měli jsme s kuře na špeku ♥️

Zdravím, jakou používáte čokoládu? Dekuji

S receptem jsem spokojená, dřív jsem úlky vymazávala cukrem a šlo to ztěžka, teď po přečtení rady, vložit igelit to jde jedna radost. 😁recept je výborný.

U nás se tomu říká chalupářský guláš...

Zdenek2424: Běžně to děláme s jakýmkoliv tvrdým sýrem...

Jelikož je hermelín kruh, tak na fotkách jej ale máte rozpůlený příčně, ne podélně!
Podélně je vodorovně, příčně je kolmo...

Recept: Vánočka II
Dneska upečená 😊 podle knihy, ale tato. Z 8 pramenů. Je to taková klasická, lehčí vánočka, která se hodí s máslem a marmeládou a skvěle je doplní.

Na Sachr nepatří bílá čokoláda!

magdalenka: Děkuji. Jsem ráda, že také chutná.

Naposledy jste si prohlédli