Nové komentáře za posledních 7 dnů
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 12 hodinami
„Poděkování “ Anna Kocikova, 18. 12. 2025 16:54
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 15. 12. 2025 08:27
Poslední příspěvky
„Jajajajaapaja: u nás Rabit není,ale otevřeli nové řeznictví…“ Simona Skolakova, před 11 hodinami
„Simona Skolakova: teď mají krky v Rabitu, kupovala jsem je…“ Jajajajaapaja, před 12 hodinami
„Dobry vecer, varim hovezi polevku a budou znovu spaghetti…“ hazel, před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pokiaľ nežijete vo Francúzsku alebo v Taliansku, tak crème fraîche zoženiete len ťažko. Je to vlastne 60% kyslá smotana , ktorá sa vďaka svojej tukovosti pri varení ťažko zráža.
Skúste použiť mix 36% kyslej smotany a mascarpone, ktorý necháte 2-3 dni pod plátnom sfermentovať.
Inak... Arrivederci...
nepoznal, napoprvé to nedá. Dřív znamenal něco vzácného už kvůli surovinám a mimořádné příležitosti, k níž se připravoval. Stejný osud potkal i třeba kapra v rosolu a namodro. Také na ně nostalgicky vzpomínám, ale rodině už bych je ani nenabídla. Dnes už jsme zvyklí jíst jinak. A je to dobře.
Ale kdyby mi někdo nabídl, byla bych celá euforická...😀
tak teda "pekne dekujeme"
jako jste normalni?
1 2 3 … 16 Další