Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nové komentáře za posledních 7 dnů

Tynaja: Rád odpovím :-) Může to mít několik důvodů… U Vánočky z Hl. mouky je to častý problém… Nechte méně kynout a přidat pol.hr moukuy

1. Vánočka je překynutá. Poslední kynutí zkraťte jen na 20-30min
2. Příliš měkká struktura - dejte tam část Pol.hr mouky
3. Nedopečený střed - teplotní šok - vypněte troubu, pootevřete a nechte dojít
4. Přemísení - Po prvním kynutí stačí jen odplynit - ne to celé hňést znova

Dělám každý rok, ale přidávám ještě karamelové Salko, likér je moc dobrý. Chtěla jsem vložit jako vlastní recept, ale nebudu riskovat, že bude administrátory smazán, jak se mi to poslední dobou stává. Přikládám i fotku.

Ivana64: mám velkou radost a moc děkuji🙂🤗

12 lyic piva bylo moc sniyila jsem na 10 a testo bylo vznikajici

Vařila jsem na pozítří a hned po dokončení mi omáčka moc chutnala. Nezahušťovala jsem, dala jsem víc zeleniny. Džem byl napůl rybíz a šípek.

Cukroví se mi bohužel vůbec nepovedlo :( Nevím kde byl problém, s těstem se strašně zle pracovalo, drolilo se, nešlo skoro ani vykrajovat. Po upečení se stejně celé rozlámalo, tak z toho budu dělat alespoň kuličky.

hanslamova: Dobrý den, dle osobní zkušenosti a univerzálnosti následného použití maso do bujónu nedávám.

Recept: Houbový kuba
Mňáááám. Je to topka

Dělám je po druhý a moc jsme si vždycky pochutnali jen jsem tam pro barevnost přidal nakládanou červenou papriku.

Výborný, ale přidala jsem trochu víc mouky, protože po másle mi zřídlo těsto.