Nové komentáře za posledních 7 dnů
U kynutého těsta je potřeba dbát na postup a i teplotu surovin, ale jelikož zmiňujete i pečení podle J. Maršálka, věřím, že zkušenosti máte a tohle byla, bohužel, nešťastná náhoda.
Pokud by Vás i tak zajímalo, proč třeba těsto nevykyne, můžete nahlédnout do našich článků, např.:
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 58 minutami
„Poděkování “ mika59, 20. 12. 2025 16:49
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 15. 12. 2025 08:27
Poslední příspěvky
„Dnešní oběd a cukroví, vůbec nevím od kdy ho doma máme😁“ tara23, před 1 hodinou
„Od středy jsem nevařila a ani nejedla. Vím, že syn přinesl…“ tara23, před 1 hodinou
„Dobré ráno, dnes budeme mať cibulačku a hubový nákyp, šalát…“ magdalenka, před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Proč mi nevykynulo těsto? Nejčastější příčiny snadno odstraníme