Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nové komentáře za posledních 7 dnů

Krásně se pracuje s těstem. Moc nám chutnala. Už jsme si museli s manželem upéct dopředu. Další se bude péct.

Gablik: To mám velkou radost za přidání pochvaly i pěkné fotky.😘

Díky za skvělou buchtu,těsto je díky jablkum krásně vláčné a není suché.Pouzila jsem 500g tvaroh z vaničky i zakysanou smetanu a krém krásně ztuhl.Vršek jsem posypala skořicí a kakaem(čokoládu jsem neměla)

Mňamózní recept, výborně! Já jsem přidal něco sušeného česneku do omáčky a krkovičku kromě pepře a soli posypal i lehce grilovacím kořením.

sharunka03: Olivový olej je i na tepelnou úpravu, v Itálii ho běžně používají na smažení. Je dokonce vhodnější než slunečnicový, méně se přepaluje.

Výborná minutka, měli jsme ji s americkými bramborami. Omáčku jsem malinko zahustil jíškou.

Opravdu velice chutné ... i manželovi chutnalo :-)

Úžasné, frgále mám veľmi rád a kupujem si ich na jarmokoch, tieto určite vyskúšam…😋

Suffran: Přesné množství se musí jen odhadnou, jde o tom jak staré máte knedlíky ale musí Vám dobře držet když je tvarujete. Udělejte tak jak píše jajajaja

LucieS.: do testa pouzijte maslo chlazene.
Doufam, ze s roladou budete spokojena a ze si pochutnate😉
Krasny advent❤️

Recept: Hubník
Mám rada z václaviek, mám v mrazničke zásobu.

Naposledy jste si prohlédli