Tipy na každý den
Dnešní tip pro vás – čtvrtek 4. 12. 2025
Ovesné vločky by neměly v naší kuchyni chybět, hnes můžete z nich uvařit polévku. Pokud byste potřebovali pokrm s nenáročnou přípravou, tak jistě zvolíte pečeného lososa s brambory. Pokrm můžete ještě doplnit nějakým zeleninovým salátem, třeba mrkvovým. Nezapomeňte na moučník, dnes to jsou nadýchané vafle.
Dnešní tip pro vás – středa 3. 12. 2025
Pro dnešní vaření jsem pro vás vybrala voňavou čočkovou polévku s celerem a okořeněnou čubricou. K této polévce se budou hodit všechny nabízené pokrmy, možná vám budou stačit jednoduché smažené bezmasé placičky se sýrem, podávané s nakládanou zeleninou či zeleninovým salátem. Hodil by se třeba zelný, z červené řepy a nebo i jiný. Moučníkem jsou báječné jablkové kostky s pudinkem, jedná se o tzv. hrníčkový recept, kde nebudete potřebovat váhu.
Dnešní tip pro vás – úterý 2. 12. 2025
Pokud máte rádi uzené maso, tak právě pro vás je v dnešní nabídce recept na polévku z uzeného vývaru se zeleninou a jako hlavní chod jistě zvolíte uzené maso s kynutým knedlíkem a křenovou omáčkou. K polévce se ale taktéž budou hodit farmářské špecle či teplý fazolový salát. Pokud některý z pokrmů vyzkoušíte, dejte nám v komentáři pod receptem vědět, jak vám chutnalo. Přidat můžete i vlastní foto daného jídla.
Dnešní tip pro vás – pondělí 1. 12. 2025
V začátku nového týdne byste mohli uvařit kapustovou polévku s brambory a sušenými houbami. Báječným hlavním chodem by pak bylo srbské rizoto z vepřové plece posypané strouhaným sýrem. Chutnat bude se sterilovanou okurkou a nebo čalamádou či nějakým zeleninovým salátem, třeba z kysaného zelí. A sladkou tečkou je pro dnešek voňavá bábovka s lískovými oříšky a čokoládou.
Dnešní tip pro vás – neděle 30. 11. 2025
Přeji vám hezkou první adventní neděli. V mnoha rodinách začínají přípravy na Vánoce, ale jistě si uděláte čas i na přípravu chutného oběda. Vybrala jsem pro vás opět několik receptů na pokrmy, z kterých si můžete sestavit své dnešní menu.
Dnešní tip pro vás – sobota 29. 11. 2025
Přeji vám hezký víkend. Pokud stále přemýšlíte nad tím, co byste dnes uvařili, tak vám opět nabízím několik receptů, které by se vám mohly líbit. Možná rádi vyzkoušíte vietnamskou kuřecí polévku a k ní by už stačilo bezmasé jídlo, dnes kapustové karbanátky a nebo zapečené brambory s dýní a hermelínem. Oba pokrmy bych ještě doplnila jablečným či hruškovým kompotem, který můžete uvařit i z čerstvého ovoce.
Dnešní tip pro vás – pátek 28. 11. 2025
Pro páteční vaření jsem pro vás vybrala dýňovou polévku s fazolemi a k této polévce se hodí všechny nabízené pokrmy. Pokud byste potřebovali jídlo s rychlejší přípravou, tak můžete zvolit brokolici v nivové omáčce podávanou s brambory a vařeným vejcem. A nakonec moučník, dnes je to kynutá bábovka. Množství použitých surovin je určeno do hodně velké formy, pokud nemáte, je třeba dát těsto do dvou menších forem a nebo množství surovin snížit.
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Roláda s pečeným čajem
Přidáno před 5 hodinami
Losos podle Marka Raditsche
Přidáno před 6 hodinami
Vaječná omeleta s tuňákem, sýrem a slaninou
Přidáno před 6 hodinami
Pomerančové cukroví
Přidáno před 7 hodinami
Jehněčí guláš s kapií
Přidáno před 18 hodinami
Kapr na asijský způsob podle Marka Raditsche
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více