Inspirace na rychlé i sváteční obědy. Recepty z celého světa
Většina Čechů považuje oběd za hlavní jídlo dne, které má být velké a vydatné. Pravdou ale je, že mnohé národy preferují naopak velké večeře a obědvají lehce a narychlo. Ať si vyberete to, či to, ať se stravujete lehce, těžce, bez cukru, bez laktózy, bez lepku, zdravě, nezdravě, nízkotučně, vegetariánsky, vegansky či masově, receptů na dobrý oběd je pro nás všechny habaděj!
Kolem poledne si můžete dopřát i těžší, hutnější jídlo. Pikantnější pokrmy jsou skvělé k obědu i večeři. Pro děti si tu pak rozhodně vyberete pestré a jemné pokrmy, které je nebudou pálit na jazýčku. Máme pro vás recepty nejen na české klasiky, ale i na pokrmy italské, řecké, francouzské, severské, čínské, japonské, thajské… Prostřednictvím vašich chutí s námi procestujte celý svět!
Související články
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Uzená polévka s hráškem a cibulí
Přidáno před 1 hodinou
Bagety s grahamovou moukou
Přidáno před 5 hodinami
Slaný koláč s vinnou klobásou
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 17 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 20 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
10 nejlepších moučníků nejen na neděli: Upečte si andělský perník, šlehačkovou bábovku nebo moravské koláčky!
Palapaisti aneb Dušené hovězí s mrkví: Vynikající finské jídlo z jednoho hrnce zasytí a zahřeje
Zmapovali jsme výhodné velikonoční akce: Vejce se dají sehnat do 4 Kč za kus, máslo za 28,90 Kč a uzené za dvě stovky