Vyzkoušela jsem Sandokanovy oči a nerozumím, jak se to komu povedlo udělat pěkné a jedlé. Podle tohoto receptu?
Nejsem začínající hospodyňka, peču cukroví pravidelně a vážit umím, toto jsem ale dělala poprvé. Jako tuk jsem použila máslo a ve výsledném cukroví je ho tolik, až je mi to odporné jíst. Lentilkám na cukrovém podloží se roztéká barevný obal (v chladu na balkoně), takže ty Sandokanovy oči "pláčou" a já bych skoro plakala taky, že jsem do toho vložila čas, práci a peníze a teď to nemůžu nikomu nabídnout. Nevím, jestli jsem někde udělala chybu, nebo je chyba v receptu, ale toho tuku se mi tam zdá opravdu moc.
Nejsem začínající hospodyňka, peču cukroví pravidelně a vážit umím, toto jsem ale dělala poprvé. Jako tuk jsem použila máslo a ve výsledném cukroví je ho tolik, až je mi to odporné jíst. Lentilkám na cukrovém podloží se roztéká barevný obal (v chladu na balkoně), takže ty Sandokanovy oči "pláčou" a já bych skoro plakala taky, že jsem do toho vložila čas, práci a peníze a teď to nemůžu nikomu nabídnout. Nevím, jestli jsem někde udělala chybu, nebo je chyba v receptu, ale toho tuku se mi tam zdá opravdu moc.