Pikantní pečená rajčata
Čerstvá rajčata jsou nejlepší v létě. Uchovejte si i na zimu takovou chuť léta. Půlky rajčat stačí vyskládat na plech, potřít směsí česneku a koření a upéct. Upečená rajčata, napěchovaná do sklenice, pak budou vždy po ruce.
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 10. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní pečená rajčata
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L90KX
Moje poznámka
Pikantní pečená rajčata
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L90KX
Nejnovější recepty
Svatomartinské rohlíčky s ořechy podle Kamily Nývltové
Přidáno před 3 hodinami
Polévka z řapíkatého celeru
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí medailonky se slaninou, rajčaty a mozzarellou
Přidáno před 4 hodinami
Bramborák plněný masovou směsí s čedarem
Přidáno před 9 hodinami
Gulášek z hlívy ústřičné
Přidáno před 10 hodinami
Pórková polévka
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí krtkův dort
Ivuss před 36 minutami
Jablečný perník
Ivuss před 37 minutami
Ořechovo-jablečný koláč II
Iwcas před 49 minutami
Špenát II.
Andy2208 před 54 minutami
Olejový korpus na dort
Terkinka před 2 hodinami
Salát s hruškou a Hermelínem
Limek před 3 hodinami
Kuřecí karí
dandykvetinka před 3 hodinami
Salát z bílé ředkve s mrkví
Mishmaja před 3 hodinami
Karlovarské knedlíky I
mamina3 před 4 hodinami
Houbová smaženice
magdalenka před 4 hodinami
Suroviny:
rajče,
česnek,
ocet,
olej olivový,
cukr krystal,
tymián sušený,
sůl
Komentáře (1)