Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
milpa uvařila 8. 5. 2015 20:55 Ploché kuře (Crapaudine) s pečenými cibulemi, brambory a jablky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
milpa uvařila 8. 5. 2015 20:51 Ploché kuře (Crapaudine) s pečenými cibulemi, brambory a jablky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
milpa uvařila 8. 5. 2015 20:51 Ploché kuře (Crapaudine) s pečenými cibulemi, brambory a jablky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
milpa uvařila 8. 5. 2015 20:50 Ploché kuře (Crapaudine) s pečenými cibulemi, brambory a jablky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Které potraviny nedávat do mikrovlnky? Nebezpečí hrozí nejen u ohřívaných hub, ohrozit zdraví může i špenát nebo celer