Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Provensálská pomazánka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

25. 2. 2008 11:01

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie3 564 kJ / 852 kcal
Bílkoviny21,58 g
Tuky81,59 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 212 mg
Sodík 403 mg
Sůl0,87 g
Sacharidy7,61 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

radka

26. 11. 2010 04:47

dělávám ji taky, jen přikrájím šunku a je opravdu vynikající:yes:

maris maris

19. 3. 2009 16:00

Dala jsem trošku zmraženého provensálského koření a pažitku. Kdo má rád olivy, tak si pochutná. Dávám bodík:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: provensálská kuchařka opecena bageta opecene bagety pomazánka na opečené bagetky provensálská pomazánka na bagety provencálská pomazánka opečená veka pomazánka s opečenou vekou pomazanka na opecenou veku pomazánka do baget provensálská bageta pomazánka olivy provensálské koření pomazánka na opečenou bagetu recepty z oliv veky a bagety provencálská dýně recepty pomazanka do kureci bagety pomazanka cesnek provensalske pomazánka z lučiny a černých oliv

Suroviny: lučina, máslo, česnek, olivy černé, sůl, koření oregáno

TopRecepty.cz

Provensálská pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xB3