Vaječná pomazánka s opečenou slaninkou

Suroviny

3 natvrdo vařená vejce
100 g anglické slaniny
1 cibule
100 g lučiny
2 lžíce bílého jogurtu
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Slaninu nakrájíme nadrobno a na pánvi opečeme dozlatova. Opečenou vyklopíme na papírovou utěrku a necháme odsát přebytečný tuk.

  2. Vejce a cibuli nakrájíme na malé kostičky, přidáme připravenou slaninu, lučinu, jogurt a podle chuti sůl a pepř.
    Vše dobře promícháme a necháme chvilku v chladu odležet.
    Nejlépe chutná na čerstvém chlebu.

Komentáře k receptu Vaječná pomazánka s opečenou slaninkou

Tématické fráze: pomazánka s opečenou šunkou recept na opečenou slaninu vaječná kuchařka