Domácí sulc (huspenina) připravený při domácí zabijačce
Na přípravě sulcu není nic složitého, jen je třeba počítat s časem na ztuhnutí v lednici. Hotová huspenina je krásně barevná díky kořenové zelenině, chuťově výborná a navíc plná kolagenu – takže prospěšná pro klouby a chrupavky.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Do formy na srnčí hřbet.
Nutriční hodnoty
Energie | 2 103 kJ / 503 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,13 g |
Tuky | 15,17 g |
Vláknina | 8,55 g |
Cholesterol | 228 mg |
Sodík | 304 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 16,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Doporučení:
Podáváme s čerstvým chlebem, cibulí a octem.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 11. 2011 11:49
Sulc je u nás velmi oblíbený, pochutnali jsme si a posílám +
1. 10. 2010 17:39
Tento recept byl natvrdo zkopírován včetně fotografie z portálu ReceptyOnLine.cz JIMO-MI je podvodník a jen kopíruje recepty z jiných portálů!
1. 10. 2010 14:13
Snad proto, aby se měla Jimo-mi k obvinění z kradení receptů a kopírování fotek kde vyjádřit...
1. 10. 2010 14:08
všechny zkopírované recepty této uživatelky byly smazány, škoda, byly jistě zajímavé a stačilo smazat jen fotky a do poznámky receptu uvést zdroj...proč ne i tento? a u něj zkopírovaná fotka zůstává?
1. 10. 2010 12:09
ježíš, to mě mrzí......a já už se těšila, jaký další šikula se nám to tu vyloupl......možná jen nezná pravidla a neví, že fotky se nekopírují a k receptům třeba psát odkaz na ten původní....
1. 10. 2010 10:07
Ještě cibuli a ocet,no nemá to chybu
1. 10. 2010 09:13
No to jsem na to hned dostala chuť...Sulc mám moc ráda, babička do něj dává ještě hrášek :) Ukládám a při nejbližší příležitosti zkusím :)
1. 10. 2010 08:20
Znám, dělávám, fotka je jak živá!
1. 10. 2010 06:00
Doma už zabíjačky nerobievame,ale huspeninu máme radi,tak asi urobímDík za ten postup,robila som ju len dva krát v živote a raz bola kalná,tak dúfam že sa podarí
30. 9. 2010 21:48
Jimo-Mivítej na topáckém webu, kde schází se spousty báječných receptů Ať se Ti tu s námi líbí, podle receptů se prima vaří, těšíme se na Tvou inspiraci
Huspeninata je chutnáz Tvé fotografie báječnáa 6.bodíka posílám já
Huspeninata je chutnáz Tvé fotografie báječnáa 6.bodíka posílám já
30. 9. 2010 21:33
Nóóóó - pěkná chlapská dobrota- chváááááálíííím !!!
30. 9. 2010 21:31
Sulc miluji,těším se na další dobroty...
30. 9. 2010 21:19
ukládám a bodík letí
30. 9. 2010 20:52
Jimo-Mi,neboj..na to přijdeš
30. 9. 2010 20:49
I když sulc moc nemusím (můj problém), tak ta fotka je prostě úžasná...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 7 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 7 hodinami
Banana split
Přidáno před 7 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 20 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 21 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hovězí na zázvoru a česneku
Helenecka 21 uvařila před 24 minutami
Tvarohové muffiny s ovocem
Kacennaa uvařila před 25 minutami
Focaccia s rozmarýnem a černými olivami
Adlla uvařila před 35 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Babrlik uvařila před 43 minutami
Hrníčková tvarohová bábovka
Kosice uvařila před 1 hodinou
Rýžový nákyp
Kikaa uvařil před 1 hodinou
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
eliskac uvařila před 2 hodinami
Mleté maso ve smetanové omáčce
mafinka888 uvařila před 2 hodinami
Farářská polévka / zeleninová s vaječnými nočky
kraloja uvařil před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Valis uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vepřové nožičky jsou delikatesa, o kterou bývá na zabijačce rvačka. Předvařené a dokřupava upečené chutnají fantasticky
Jak dlouho se vaří vepřové maso? Ať už kýta, panenka, nebo krkovice, každá část potřebuje jinou tepelnou úpravu
Masopustní akce 2024: Kam se vydat na průvod masek, kde ochutnáte jitrničky a ovar a kde se budou smažit koblihy
Další recepty
Tématické fráze: sulc huspenina recept domácí vepřová huspenina domácí zabijačka recepty výroba domácího sulcu zabijačkový sulc domácí výroba sulcu domaci zabijacka domácí zabíjačka video jak se dela sulc sulc se zeleninou jak se vari sulc huspenina nejlepší sulc huspenina video recept na huspeninu sulc recepty domaci zabijacka recept na sulc jak se dělá domácí zabijačka video zabijačka recepty
Suroviny: plec vepřová, zelenina kořenová, pepř celý, koření nové koření, nožička vepřová, bobkový list, cibule, voda, ocet, pepř mletý, sůl
Domácí sulc (huspenina) připravený při domácí zabijačce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B6XN
18 názorů