Česnekové kuře se žampiony a smetanovo-vinnou omáčkou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 8 364 kJ / 1 999 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 260,90 g |
Tuky | 72,06 g |
Vláknina | 19,80 g |
Cholesterol | 778 mg |
Sodík | 679 mg |
Sůl | 1,67 g |
Sacharidy | 38,73 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 3. 2011 14:46
pěkný recept
20. 3. 2011 14:40
Elí - vypadá to "mňamoozně" dávám bodík /a ať si říká kdo chce - co chce-zeleninou se nic nemůže zkazit- udělá na talíři "parádu" a také je zdravá / jen nedávat k omáčkám typu "svíčková" a tak potom je to OK.
20. 3. 2011 14:32
Výtečný recept a nádherné obrázky. Jo Eli, jak je někde smetana, tak to nemůže být špatný recept, poslední dobou bych ji nejraději cpala snad do všeho, nic se jí nepokazí.
...a zeleninu, tak tu můžu, včera jsem si v restauraci ke špízu z panenky a s přelivem z arašídového másla dala kopec šopského salátu, manžel nechápal..., zatímco on nemohl vstát s plným břichem plného plumlováku s hranolky, tak já byla celkem svěží
...a zeleninu, tak tu můžu, včera jsem si v restauraci ke špízu z panenky a s přelivem z arašídového másla dala kopec šopského salátu, manžel nechápal..., zatímco on nemohl vstát s plným břichem plného plumlováku s hranolky, tak já byla celkem svěží
20. 3. 2011 14:01
Čokoládko... Až mi ujelo "fuj", když ty krky nasypal do polévky přímo z polystyrenového tácku...
20. 3. 2011 13:59
Znalec, který si pletl blanšírování s gratinováním, všechno pro něj bylo staré a out, ale že omýt maso před kuchyňskou úpravou je "in" v každé době mu nikdo neřekl.Pro mě to byl afektovaný pozér.
20. 3. 2011 13:57
Já mám ráda oblohu k minutkám, ale, není to tak dlouho - mně dali v jedné restauraci svíčkovou a jako " oblohu " kyselé zelí a nakládaný celer, tak to opravdu nemusím
20. 3. 2011 13:56
Eli, to bylo vidět, že to je teorií o trochu víc poznamenaný frajírek...jemu hlavně vadila sterilovaná kukuřice...jenže čerstvou těžko sehnat v téhle době. Taky máme rádi čerstvou zeleninu jako přílohu
20. 3. 2011 13:46
Jj, přesně. A když vařil... Pohlreichovo "slavné" jídlo a výrazy stejné jako Manu "NAŠE maso, NAŠE polévka..." Má to holt nakoukaný...
20. 3. 2011 13:42
Pekne, chutne fotky.
Take radi kroupeme zeleninu, moda nemoda.
9. bod pro tebe.
Take radi kroupeme zeleninu, moda nemoda.
9. bod pro tebe.
20. 3. 2011 13:37
Eli, ten kluk pravděpodobně viděl párkrát Emanuela alias Itala v kuchyni, popř. dostal k Vánocům kuchařku J.Olivera a teď žije v iluzi, že se z něj stal gurmet.
20. 3. 2011 13:25
Děkuju za komentáře. Jsem ráda, že máte na zeleninu na talíři podobný názor, mě totiž v tv nadzvednul mladík, který tento týden v Prostřeno u starší paní v Písku kritizoval talíř s oblohou... Víme, proč to říkal (pravděpodobně dost kouká na televizi), ale na návštěvě se mi to prostě nelíbilo.
20. 3. 2011 12:39
Dělám velmi podobně jen bez česneku, proto vím, že bodík je oprávněný.
Ohledně oblohy-chápu, že na bílém talíři lépe vynikne minimalistický styl a skvěle naservírované jídlo.Pokud tedy hovoříme o foodstylingu pro časopisy, v běžné domácnosti se přimlouvám pro zachování příloh, chutnají nám, k zahození není ani vláknina a vitamíny.
Ohledně oblohy-chápu, že na bílém talíři lépe vynikne minimalistický styl a skvěle naservírované jídlo.Pokud tedy hovoříme o foodstylingu pro časopisy, v běžné domácnosti se přimlouvám pro zachování příloh, chutnají nám, k zahození není ani vláknina a vitamíny.
20. 3. 2011 12:30
Já čerstvou zeleninku taky miluju a dávám jí přednost před jakoukoli jinou přílohou, jinak dělám vlastně stejně
20. 3. 2011 11:48
Čo sa týka oblohy,mám rovnaký názor ako Eliza..možno to teraz neni moderné,ale nám to tak chutí a jedlo vyzerá pestrejšieMusím dať bod za pekný recept (robila som podobne a bolo to výborné) a krásne fotky
20. 3. 2011 10:42
moc pěkné
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 12 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 15 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 16 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno 3. 5. 2024 19:49
Věnečky výborné
Přidáno 3. 5. 2024 17:11
Právě bylo uvařeno:
Rebarborový koláč s drobenkou
Marcela0123 uvařila před 41 minutami
Citrónová babeta
hellokittq.natq uvařila před 2 hodinami
Maminčin rýžový nákyp
bohdana uvařila před 2 hodinami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Valis uvařila před 2 hodinami
Tuňáková pomazánka s kapary
Danoouch uvařila před 3 hodinami
Kynutý makový závin
Kamilana uvařila před 3 hodinami
Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou
Kika95 uvařil před 3 hodinami
Vepřová kýta na kmínu a česneku, zahuštěná jablkem
martiline uvařil před 5 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Tesmopsik uvařila před 5 hodinami
Babiččin králík na černo
AndelaC uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jídla lásky podle horoskopu: Panny utáhnete na lososa, Rakům stačí pečené kuře, Kozorohy nadchnou obyčejné buchty
Bufetový pochoutkový salát podle Ostravského gastrošefa: Recept z roku 1976 skvěle funguje dodnes
Babiččiny blbouny: Nadýchané sladké kynuté knedlíky s ovocnou náplní podle našeho receptu zvládete snadno
Další recepty
Tématické fráze: kuře se žampionovou omáčkou kuře s žampionovou omáčkou kuře na žampionech omáčka kuře na žampionech kuře na smetaně s česnekem pohlreichovo kuře kuře se žampiony kuře s žampiony omáčka na kuře žampiony kuře na smetaně se žampiony brokolicova polevka emanuel kuře s omáčkou kuře se smetanovou omáčkou kuře na žampionech a smetanovou omáčkou kuře na žampionech a smetaně moderní gastronomie- recepty kuřecí maso pstruh s vinnou omáčkou top recept kure na smetane s zampiony zdravé kuře na žampionech kuře-žampiony-kukuřice
Suroviny: prsa kuřecí, žampióny, česnek, cibule, víno bílé, vývar, smetana ke šlehání, olej, máslo, petrželka hladkolistá, pepř, sůl
Česnekové kuře se žampiony a smetanovo-vinnou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wE8X
20 názorů