Zvěřinový špíz s brusinkovou omáčkou
Suroviny
Porce: 4 špízy
Nutriční hodnoty
Energie | 2 592 kJ / 620 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,20 g |
Tuky | 13,63 g |
Vláknina | 12,42 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 1,12 g |
Sůl | 2,64 g |
Sacharidy | 25,83 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 11. 2012 15:52
22. 11. 2012 20:57
22. 11. 2012 19:25
22. 11. 2012 18:53
22. 11. 2012 18:22
22. 11. 2012 18:03
22. 11. 2012 17:54
22. 11. 2012 15:49
22. 11. 2012 14:49
22. 11. 2012 14:47
22. 11. 2012 14:37
22. 11. 2012 14:37
22. 11. 2012 14:35
Pilsi, máš to dokonalé
bod je samozřejmostí tvé recepty jsou zárukou úspěchu
22. 11. 2012 14:35
22. 11. 2012 14:32
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Právě bylo uvařeno:
Jablkový závin z listového těsta
p.tanclova uvařila před 32 minutami
Jednoduchá cibulová omáčka ke steaku
Maxman uvařila před 34 minutami
Koláč s pudinkem a zakysanou smetanou
danila uvařila před 1 hodinou
Kynutý koláč s jablečnou náplní
keijei uvařil před 1 hodinou
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
Manelka uvařila před 1 hodinou
Kotlety se šlehačkou
jalamo uvařila před 1 hodinou
Extra rychlé lívance
sikorovaadel uvařila před 9 hodinami
Kuře na paprice se smetanou
Petra.kaw uvařila před 11 hodinami
Tvarohový dezert do skla
Jamca uvařila před 12 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: brusinková omáčka recepty špíz z divočáka zvěřinové recepty špízy s omáčkou špízy z divočáka brusinková omáčka odblaneni masa srnčí špízy porcování kance brusinková omáčka recept zvěřinové recepty z kančího masa špíz z kančího masa porcování zvěřiny divocak odblanění kance kančí špíz odblanění králíka srnčí kýta porcování srnčí špíz odblanění zvěřiny jak porcovat kance
Suroviny: hřbet srnčí, žampióny, cibule červená, sůl, víno červené, olej, tymián čerstvý, jalovec, brusinky, omáčka sojová, víno červené, pomeranče
Zvěřinový špíz s brusinkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lEyj
20 názorů