Špíz s ostrou omáčkou

Casimanta Kuchař: Casimanta

Doba přípravy: 90 min 5 porcí Vepřové maso 8 názorů

Suroviny

vepřové maso
houby (místo nich může být uzené nebo jiný druh masa)
2 špekáčky
anglická slanina
olej
čerstvé papriky (nejlépe více barev: červená, zelená, žlutá)
cibulky
4 cibule
15 stroužků česneku
Koření:
paprika sušená
barevný pepř
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Na pánvi osmahneme cibulku, cibuli a česnek a pak přidáme papriku.

  2. Maso naklepeme, osolíme, okořeníme pepřem, potřeme česnekem z pánve a obalíme v paprice. Špekáčky, slaninu, houby, papriku a cibuli nakrájíme na kousky, které střídavě napichujeme na jehlu.

  3. Naskládáme do pekáčku, podlijeme zbytkem z pánve. Během pečení podlíváme do změknutí.

  4. Pečeme přikryté při 200°C do změknutí. Ke konci na 5 min. odklopíme. Podáváme s brambory.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Špíz s ostrou omáčkou

Tématické fráze: omáčka ke špízum špízy ze špekáčků špíz ze špekáčků omáčky ke špízům spizy v omáčce ostré omáčky k masu co se dává do špízu špízy v troubě veprove spizy s omackou vepřový špíz recept na dobrý špíz omáčkana špízy pikantni omacka na spizy maso s ostrou omáčkou špíz špekáčky špekáčky s omáčkou co jako prilohu ke spizum co se dava do špizu recepti omacka na spizy. omáčky špízům

Zapomněl/a jsem heslo