Kančí v hříbkovém krému, v pomalém hrnci
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 11 630 kJ / 2 780 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 198,28 g |
Tuky | 215,12 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 663 mg |
Sodík | 2,83 g |
Sůl | 7,11 g |
Sacharidy | 11,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Dělávám i z hovězího a vepřového masa stejnou dobu na II.stupni.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 9. 2020 17:45
29. 9. 2020 09:48
28. 9. 2020 22:02
28. 9. 2020 21:51
28. 9. 2020 21:15
28. 9. 2020 21:11
2. 5. 2017 15:46
29. 4. 2017 18:47
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Klobásy
Přidáno před 9 hodinami
Křupavé tyčinky z pečiva
Přidáno před 10 hodinami
Pohanka s mraženou směsí zeleniny
Přidáno před 11 hodinami
Slané řezy s nivou a sušenými rajčaty, inspirované řeckou pitou
Přidáno před 21 hodinami
Lotus cheescake
Přidáno před 23 hodinami
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno 28. 4. 2024 18:36
Právě bylo uvařeno:
Hamburská vepřová kýta
MajaFero uvařila před 5 minutami
Staré dobré punčové řezy
MajaFero uvařila před 5 minutami
Dobré řezy
Dittrisanda uvařila před 1 hodinou
Muffiny s kousky čokolády
andrejkowa.nela uvařila před 1 hodinou
Bezlepková rychlá pizza
LenkaMH uvařila před 1 hodinou
Hrnková bábovka
jalamo uvařila před 2 hodinami
Buchtičky s krémem
Grecmanova uvařil před 3 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
Kody74 uvařila před 4 hodinami
Vydatný kuřecí vývar
Kody74 uvařila před 4 hodinami
Čočka na kyselo
Foxina uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Josef Maršálek upekl německý jablečný koláč Apfelkuchen: Vláčnost vykouzlíte přidáním zakysané smetany, radí cukrář
Kapie jsou oblíbené na zdobení pokrmů studené kuchyně. Používáme je především čerstvé, v pomazánkách je ocení i děti
Kapie pozvednou chuť mnoha oblíbených pokrmů. Ať už vaříme guláš nebo čínu, kapie v nich má své důležité místo
Další recepty
Tématické fráze: kančí maso v pomalém hrnci divočák v pomalém hrnci kančí guláš v pomalém hrnci kančí v pomalém hrnci s hříbkovou omáčka kančí koleno v pomalém hrnci hřibkový guláš v v pomalém hrnci pomaly hrnec divocak recept recepty divočák v pomalém hrnci kanci cina cina z kance kančí s hříbkovou omáčkou divočák v v pomalém hrnci pomalý hrnec divočák kanci v pomalem hrnci s hribkovou omackou kančí játra v pomalém hrnci kanec v pomalém v hrnci kameninový pomalý hrnec kančí na smetaně v pomalém hrnci kanci gulas pomaly.hrnec recept kanci koleno
Suroviny: maso kančí, slanina, smetana ke šlehání, olej, cibule, sůl, pepř mletý
Kančí v hříbkovém krému, v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5omX
8 názorů