Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rajská omáčka v pomalém hrnci

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 7. 2008 19:08

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 211 kJ / 1 245 kcal
Bílkoviny147,05 g
Tuky9,80 g
Vláknina11,50 g
Cholesterol 282 mg
Sodík 6,43 g
Sůl15,60 g
Sacharidy136,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

broucek68

3. 1. 2018 19:02

to maso dáváte syrové:-8

teushka

10. 3. 2015 14:13

Rozhodně uděluji kladné hodnocení za nápad, navíc jsem nikdy v pomaláči nezahušťovala předem a jsem spokojená - dala jsem tedy dle názorů jen 4 lžíce a přišlo mi to akorát. Dala bych více cukru tedy, ale to je můj vkus. A pak bych se ještě zamyslela nad tím dochucením, normálně ji dělám na cibuli, přidávám k těmto ingrediencím ještě špetku skořice a bobkový list, citron... a je lepší no. Ale tahle má rozhodně potenciál - a to je fakt mega snadný. příště obměním maso, či papriky.. A barva byla v pohodě - pěkná červená!

:yes:

vercahi

29. 1. 2015 21:54

Super,olizovali se všichni :-K:-K:-K:yes::yes::yes::yes:

marta

18. 3. 2011 05:29

Drobek: no přeci rajčata

Ivana63 Ivana63

25. 11. 2010 13:23

Také ráda vařím v PH, ale rajská mě ještě nenapadla. Co nejdřív vyzkouším, děkuji za nápad.;-) Jinak v PH jsou barvy potravin trošku jiné, je to způsobeno právě pomalým vařením, chuťově ale výborné a navíc ráno nandám, nastavím stupeň a čas, potom už se o hrnec nestarám. Klidně odjedu do práce a až se vrátím mám jídlo hotové:-* (toto je pro nic/neregistrovaný/)

Dooga Dooga

18. 12. 2009 16:46

Ukládám a vyzkouším. Jsem rád, že se recepty pro PH množí. Jen tak dál. +2;-)

nic

18. 12. 2009 16:43

podle mě to vypada jak svíčková kde je červená barva?:-8

Drobek Drobek

26. 5. 2009 02:46

:-pNaprostá dokonalost sama. Rajská jedna báseň, a i omáčkový antitalent to dokáže. A dokonce má drahá choť prohlásila, že je to stejně dobré jako její mistrovský kus, klasicky vařená rajská.:yes::yes:
Pěju tady chválu zcela zaslouženou.:-))
Jen bych měl připomínečku, té mouky radši míň, naposled jsem dal opravdu 5 lžic, ale vrchovatých, no a bylo to trochu pudinkové;-(. Jak vždycky říkám, přidat se dá, ale vyndat to už nejde.:-O

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové knihy!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rajska omacka pomalý hrnec recepty rajská omáčka s hovězím rajská omáčka v ph pomalý hrnec svickova v pomalem hrnci rajská omáčka s hovězím masem recept na rajskou omacku recepty v pomalém hrnci hovězí maso v pomalém hrnci rajska omacka z hoveziho masa hrnec na omáčky recepty pro pomalý hrnec rajská v ph sladká rajská omáčka hovězí rajská pomalýhrnec hrnec na omáčku rajska omacka z ph jednoduche recepty pro pomaly hrnec

Suroviny: maso hovězí, protlak rajský, mouka hladká, voda, koření nové koření, pepř, koření hřebíček, sůl, cukr moučkový

TopRecepty.cz

Rajská omáčka v pomalém hrnci

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wOX