Trhané kuře s medovo - česnekovou omáčkou ( v pomalém hrnci )

1974andrea Kuchařka: 1974andrea

Drůbeží maso 19 názorů

Suroviny

2 kuřecí prsa s kostí (motýlek... maso s kostí bude ve finále šťavnatější)
3 stroužky česneku
2 PL medu
4 PL sójové omáčky
3 PL ústřicové omáčky nebo hoisin
svazek jarních cibulek
2 PL oleje
chilli vločky nebo posekaná feferonka
1 KL solamylu
sůl
sezam na posypání
Recept si zatím oblíbilo 19 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso osolíme a vložíme kostí dolů do pomalého hrnce.

  2. Z medu, sójové a hoisin omáčky, rozdrceného česneku, najemno nakrájených bílých částí cibulek, chilli a oleje vymícháme směs, kterou nalijeme přes maso. Uzavřeme a hrnec nastavíme na stupeň II na 2,5 hodiny. Maso se nám krásně uvaří a zůstane šťavnaté.

  3. Poté maso vyjmeme, na prkénku pomocí vidličky natrháme na vlákna.

  4. Omáčku nalijeme do pánve, přidáme solamyl rozmíchaný v 1PL vody a svaříme. Maso dáme do misky, přilijeme omáčku a dobře promícháme.

  5. Podáváme s rýží posypanou zelenou částí cibulek, popř. sezamem.

Poznámka

Fotopostup a ostatní recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 510 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Trhané kuře s medovo - česnekovou omáčkou ( v pomalém hrnci )

Předchozí 1 2

Tématické fráze: trhané vepřové maso v pomalém hrnci trhané maso v pomalém hrnci trhane kureci maso trhane maso trhaná slepice kuře pečené v pomalém hrnci trhané vepřové maso trhané maso z pomalého hrnce trhane maso recepty recepty s hoisin omáčkou kuře v pomalém hrnci trhane maso v housce trhané kuřecí trhané maso s hoisin trhaná pečená slepice trhané maso hoisin trhane hovezi trhané maso recept trhané kuřecí v pomalém hrnci trhané maso recept v pomalém hrnci