Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rudolfova jehla

Hodnocení receptu je 4,8 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

27. 6. 2009 13:01

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 911 kJ / 1 891 kcal
Bílkoviny119,48 g
Tuky145,83 g
Vláknina8,28 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 2,73 g
Sůl6,68 g
Sacharidy18,07 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept vznikl v inspiraci stejnojmenným pokrmem z jedné z mých oblíbených restaurací.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mirca75 mirca75

28. 6. 2009 09:55

Elizo:-)tak na tuhle dobrůtku jsem jukla už včera u manželových rodičů kde jsme byly na obědě a řešily jsme mou mlsnou na nějaký dobrý masový špíz.Pak juknu na Topr a ona tu taková dobrůtka:-p:-p:-p.No sliny se mi sbíhají ještě teď a nejradši bych si tě vzala jako kuchařku k nám domů-hladových krků je tu pořád dost a dost:-D:-D,ale jelikož tvoříš takové nádhery a dobroty tak bych tě asi nezaplatila a tak si musím tuhle nádheru uvařit sama,jen nevím jestli to bude tak dobré jako od tebe:-(;-):-).Jsem se nějak rozkeckala tak už jen oznamuji že ti letí boďka i za tu krásnou přehlídku foteček a mě tloustnou oblíbené:-))

spagetka spagetka

28. 6. 2009 08:48

Také jsem měla v hospůdce a bylo to moc dobré, sušené švestky jsou u nás v hlavních jídlech taky hooodně oblíbené :-p;-):yes:

dzungila

27. 6. 2009 22:42

Eli, to je parádička!;-) Masíčka se švestkovými omáčkami a sušenými švestkami znám a mám je moc ráda.
Bodík!:yes::-))

pipre pipre

27. 6. 2009 17:43

:-p:yes::yes:+

maris maris

27. 6. 2009 17:01

Tuhle dobrůtku jsem doma ještě nedělala, ale měla jsem něco hodně podobného taky v jedné restauraci, ale bez té omáčky. Švestky se slaninkou jsou :-p. Špízy dělám docela často, dávám do oblíbených a Tobě posílám bodík :yes:.

Jana Pá

27. 6. 2009 13:46

:-p:yes::yes:

Bibinka Bibinka

27. 6. 2009 13:35

Eli, vypadá to velmi pěkně, tak si myslím, že jak to vypadá, tak to i chutná. Dělám jehly všelijaké, ale až ji teď budu dělat,bude podle tebe, vyzkouším;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 6. 2009 13:22

Eli, moc se mi to líbí. Kolikrát přemýšlím, co bych na ty špejle ještě nahňágala:-)), zelenina se mi po opečení moc nelíbí, tak ta švestka nemá chybu v té slanině. To určitě prubnu:-p Taky máme rádi švestkovou omáčku, tak si myslím, že ten experiment nebude marný;-) Ráno měli medajlonky v Albertu, no, zaváhala jsem, je to super masíčko a prsa mám, takže, třeba budou ještě zítra, uvidíme;-) Samozřejmě ti letí plusík;-):yes:+

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřová panenka švestka a slanina jak dlouho se dělají špízy jak se delaji spizy vepřová panenka na jehle krkovice na jehle vepřová panenka se sušenými švestkami vepřová panenka švestky vepřová panenka se švestkami špízy se sušenými švestkami špíz se sušenými švestkami vepřová panenka na švestkách veprove susene svestky originální špízy recept špíz z vepřové panenky recept kuřecí špíz se švestkami špíz švestky grilovaní šneci z panenky špízy z vepřové panenky se švestkou vepřová jehla se švestkami vepřový špíz se sušenými švestkami

Suroviny: panenka vepřová, kuřecí stehenní řízky, cibule červená, slanina anglická, švestky sušené, hořčice dijonská, koření, mouka hladká, pivo černé, med, sůl, olej

TopRecepty.cz

Rudolfova jehla

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vgMn

Naposledy jste si prohlédli