Grilovaná vepřová panenka s tymiánovou omáčkou

Jakub Novak Kuchař: Jakub Novak

Doba přípravy: 15 1 porce Grilování 17 názorů

Suroviny

200 g vepřové panenky
tymián (čerstvý)
smetana
sůl
mletý pepř (čerstvě mletý)
Olivový olej
Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Panenku očistíme a zbavíme blány.

  2. Osolíme a opepříme.

  3. Takto připravené maso dáme na rozpálený gril, opékáme ze všech stran a lehce potíráme olivovým olejem.

  4. Grilujeme cca 8-10 minut pro středně propečené(dorůžova).

  5. Najemno nasekaný tymián povaříme ve dvou lžících vývaru(vody)asi 1 minutu, stáhneme z ohně a přilijeme smetanu, opět přivedeme k varu a necháme zredukovat na omáčku.

  6. Dochutíme solí a pepřem.

Poznámka

Panenku před podáváním rozkrojíme a omáčku nalijeme kolem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 32 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Grilovaná vepřová panenka s tymiánovou omáčkou

1 2

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: jak naložit vepřovou panenku naložená panenka vepřová panenka vcelku naložená vepřová panenka vepřová panenka v celku jak naložit panenku recept na grilovanou panenku vepřová panenka v celku recepty veprová panenka v celku recept jak grilovat vepřovou panenku tymiánová omáčka vepřová panenka s omačkou grilovaná panenka pohlreich jak naložit vepřovou panenku na gril vepřová panenka vcelku recepty recept na vepřovou panenku pohlreich veprova panenka nalozena grilovaná panenka plněná švestkami recept vepřová panenka vcelku recept naložit panenku

Zapomněl/a jsem heslo