Grilovaná vepřová panenka s tymiánovou omáčkou

Grilování Doba přípravy: 15 17 názorů

Grilování Doba přípravy: 15 17 názorů

Suroviny 1 porce

200 g vepřové panenky
tymián (čerstvý)
smetana
sůl
mletý pepř (čerstvě mletý)
Olivový olej

Postup přípravy receptu

  1. Panenku očistíme a zbavíme blány.

  2. Osolíme a opepříme.

  3. Takto připravené maso dáme na rozpálený gril, opékáme ze všech stran a lehce potíráme olivovým olejem.

  4. Grilujeme cca 8-10 minut pro středně propečené(dorůžova).

  5. Najemno nasekaný tymián povaříme ve dvou lžících vývaru(vody)asi 1 minutu, stáhneme z ohně a přilijeme smetanu, opět přivedeme k varu a necháme zredukovat na omáčku.

  6. Dochutíme solí a pepřem.

Poznámka od kuchařky

Panenku před podáváním rozkrojíme a omáčku nalijeme kolem.

Komentáře k receptu Grilovaná vepřová panenka s tymiánovou omáčkou

Předchozí 1 2

Tématické fráze: jak naložit vepřovou panenku vepřová panenka v celku naložená vepřová panenka naložená panenka vepřová panenka vcelku vepřová panenka v celku recepty recept na vepřovou panenku v celku jak naložit panenku recept na grilovanou panenku vepřová panenka vcelku recepty jak grilovat vepřovou panenku vepřová panenka s omačkou grilovaná panenka podle pohlreicha tymiánová omáčka veprová panenka v celku recept grilovaná panenka pohlreich jak naložit vepřovou panenku na gril vepřová panenka recepty veprova panenka recept recept na vepřovou panenku pohlreich