Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 718 kJ / 4 713 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 145,55 g |
Tuky | 55,76 g |
Vláknina | 66,00 g |
Cholesterol | 1,09 g |
Sodík | 3,83 g |
Sůl | 9,09 g |
Sacharidy | 874,21 g |
Postup přípravy
Množství krupice záleží na druhu brambor, jaký máte varný typ. Pokud nepoužijete A, což je salátová odrůda, tak nejlépe je C - moučnaté, ale může být i B. Jen pokud byste dělali knedlíky z nových brambor, musíte tam přidat lžíci solamylu nebo maizeny.
Možná že vám bude trochu divné, že to těsto je řidší než bývá zvykem, tak toho si nevšímejte. Protože ta krupice se navaří a knedlíky jsou pak pěkně nadýchané.
Zveřejněno 1. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Knedlíky pro sklerotiky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/71QO
Moje poznámka
Knedlíky pro sklerotiky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/71QO
Nejnovější recepty
Cuketovo-brokolicová polévka
Přidáno před 33 minutami
Kuřecí kousky s domácí omáčkou à la Uncle Ben’s
Přidáno před 2 hodinami
Pečené kuře na paprice
Přidáno před 4 hodinami
Zeleninový salát s pekingským zelím
Přidáno před 13 hodinami
Kančí guláš se zelím
Přidáno před 13 hodinami
Zelí s vepřovým masem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Fitulka před 1 hodinou
Italské plněné placky
Lucie1001 před 2 hodinami
Helenské rohlíky
Tynaja před 4 hodinami
Zeleninové lečo na zimu
janatka před 5 hodinami
Segedínský guláš
Kajkajak před 10 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 12 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 16 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 17 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 17 hodinami
Tématické fráze:
bramborové knedliky pro sklerotiky,
jaky typ brambor na knedliky,
bramborové knedlíky z bramborové kaše,
typ brambor na knedlíky,
brambory na bramb.knedlik varny typ,
bramborový knedlík pro sklerotiky,
varný typ brambor na knedliky,
knedlíky v hnětači,
recepty bramborový knedlík pro sklerotiky,
z jakych brambor bramborove knedle,
brambory varný typ a nové odrůdy,
odrůda brambor na knedlíky,
jaký typ brambor na kaši,
jaký typ brambor na bramborové knedlíky,
typy knedlíků,
z jakych brambor delat knedlíky,
bramborové knedlíky z okrájených brambor,
jaký typ brambor je na knedlíky,
jaky tip brambor na knedlik,
bavorsky knedlik na sladko
Suroviny:
brambory,
krupice dětská,
máslo,
sůl,
kmín celý,
podravka,
vejce,
brambory,
krupice,
máslo,
sůl,
vejce,
pudink vanilkový,
cukr vanilkový,
ovoce,
jahody,
mák
Komentáře (17)