Nové brambory se šlehačkou

www.toprecepty.cz Kuchař:

Přílohy 5 názorů

Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři
54

Suroviny

1 kg brambor
sůl
1 lžíce másla
petrželka (kadeřavá)
0,15 l šlehačky
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Brambory očistíme, pokrájíme na kolečka a necháme půlhodinku stát.

  2. Do kastrolu dáme lžíci másla, rozpustíme.

  3. Přidáme pokrájené brambory, trochu opečeme, přidáme pokrájenou petrželku.

  4. Všechno zalijeme šlehačkou a ještě asi 10 minut dusíme.

Poznámka

Podáváme k minutkám.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Nové brambory se šlehačkou

  • Inecka Inecka

    Výborná záležitost, petržel nebyl :-p přidala jsem libeček, mňamka ;-);-)

    Odpovědět

  • blacinka blacinka

    Já přidavám ještě sladkou papriku a je to výborné.

    Odpovědět

  • kari kari(neregistrovaný)

    nádhera,i bez masa parádička:-p zítra udělám:yes:

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    No, s tou šlehačkou se dělají jídla i v kombinaci s masem, většinou kuřecím. Když to kdysi začalo, byl to ohromný hit :-) Ale taky znám spoustu lidí, co jim to chtná i bez masa;-):yes:

    Odpovědět

  • cathleen cathleen

    Petržel jsem nedávala smažit (dusit), ale sypla jsem s ní až hotové brambory. Jsou fantastické a pro mě můžou být i bez masa...:-)):yes::yes:

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo