Recept na išelské dortíčky: Tradiční cukroví s ořechovou náplní voní po čokoládě a chutná fantasticky
Vánoční hodování v době renesance: Šlechta měla na stole 39 jídel, mimo jiné pečené skřivánky a „dítě s pudinkem v břiše“
Vosí hnízda: Nejoblíbenější nepečené cukroví z ořechové směsi snadno vyklepnete z formičky díky našim vychytávkám
Hodnocení 95× Jakou náplň zvolit do išelských dortíčků? Vybrat si můžete z klasiky i jiných možností 7. 12. 2023
Hodnocení 1× Proč nekyne těsto na vánočku? Máme pro vás hlavní důvody i jejich snadné řešení 7. 12. 2023
Hodnocení 8× Použití vánočních formiček: Poradíme vám, jak vymazávat a plnit různé druhy formiček 2. 12. 2023
Hodnocení 1× Dýně nasladko: Ve sladké verzi dají dýním druhou šanci i jejich zarputilí odpůrci 23. 11. 2023
Hodnocení 2× Jak připravit světlou jíšku? Stačí pouze mouka a tuk, za pár minut je hotovo 21. 11. 2023
Hodnocení 1× Čím plnit šneky z listového těsta: 7 tipů na slané náplně ke každé příležitosti 19. 11. 2023
Hodnocení 2× 9 častých chyb při vaření omáček: Pozor na připálení, celé koření i zahušťování 17. 11. 2023
Hodnocení 2× Jak dlouho kyne těsto na koláče? Záleží na teplotě, obsahu tuku i množství droždí 14. 11. 2023
Hodnocení 34× Jak připravit kysané zelí ke kachně či huse? Nezapomeňte na sádlo a zlatavou cibulku 13. 11. 2023
Hodnocení 19× Časté chyby při rozmrazování husy: Obrňte se trpělivostí a dopřejte masu čas 8. 11. 2023
Hodnocení 25× Časté chyby při pečení husy: Rady a tipy, jak jim předejít, abyste si pochutnali 3. 11. 2023
Hodnocení 32× Jak dlouho se vaří kysané zelí? Čas není vše, důležité je i pravidelné ochutnávání 2. 11. 2023
Hodnocení 14× Kolik je potřeba surovin k přípravě 20 chlebíčků? Poradíme, jak mít všeho dostatek 1. 11. 2023
Hodnocení 3× Zeleninové hořčice: Skvěle se hodí k teplým uzeninám, při grilování i jako základ dipů 31. 10. 2023
Hodnocení 37× Na jaké pánvi smažit bramboráky? Správná volba je důležitější, než by se mohlo zdát 29. 10. 2023
5 foto Hodnocení 3× 7 častých chyb při dochucování jídel: Průběžně ochutnávejte a koření používejte s citem 26. 10. 2023
Hodnocení 17× Na čem smažit bramboráky? Jedině na sádle budou chutnat jako ty od babičky 25. 10. 2023