Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 3 hodinami
„Mražení jídla “ Sabule77, před 3 hodinami
„Jak na zvýšený cholesterol“ magdalenka, 29. 5. 2024 21:25
Poslední příspěvky
„tara23: díky, Věruš. Klidně bych ti jeden podala. Bylo…“ MarcelaPa, před 2 hodinami
„Zdravím, na podzim k nám přibyde nový člen rodiny a já…“ Sabule77, před 2 hodinami
„MarcelaPa: Teda Marcel, jak sladké nemusím jahodové…“ tara23, před 3 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
26. 7. 2019 07:36
23. 7. 2019 16:43
6. 2. 2016 02:00
MajaV: díky
5. 2. 2016 22:55
5. 2. 2016 20:13
5. 2. 2016 17:04
4. 2. 2016 23:51
4. 2. 2016 23:37
4. 2. 2016 22:15
Časem možná ještě vyzkouším radu zmrazený sulc rozpustit a nechat znovu ztuhnout.
15. 1. 2016 12:09
14. 1. 2016 17:44
14. 1. 2016 10:48
Máme moc rádi tlačenku, děláváme jí více kusů najednou, ale vše jen v malých (krátkých) nožkách. Zamraženou pak vytáhneme, celou krátkou tlačenku v hrnci s teplou vodou ohřejeme do tekutého stavu, pak vytáhneme a necháme znovu ztuhnout - je jako čerstvá, i ukrojené plátky drží pevně a pružně.
Až budeš dělt sulc, zkus si to na jednom kouskupůjde rozehřát i v mikrovlnce a uvidíš, jestli budeš spokojená, až ztuhne.
My už to tak děláme pár let.
14. 1. 2016 09:15
14. 1. 2016 08:24
Ale jasně, když to i tak máš rád, není co řešit
14. 1. 2016 08:01
Nadja:Já osobně zkušenost se zmražením nemám, ale syna kamarád ho do mrazáku dává, říká že po rozmražení ho znova pováří a pak nechá ztuhnout,prý je jako čerstvě udělaný, no nevím, já bych to nezkoušela.Já když ho mám víc, tak ho zavařím, ale zdá se mě že už to není ono.
1 2 Další