Vepřové kotlety v majonéze

Jarek71 Kuchař: Jarek71

4 porce Vepřové maso 3 názory

Suroviny

4 plátky vepřové kotlety
sůl
4 cibule (velké)
50 g tvrdého sýra
marináda:
250 ml majonézy
1 lžička karí
2 lžičky grilovacího koření
3 lžičky kremžské hořčice
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Všechny suroviny na marinádu promícháme.

  2. Maso osolíme a lehce naklepeme.

  3. Plátky masa protáhneme marinádou, naskládáme do misky a zbytkem marinády zalijeme. Necháme v chladu uležet, nejlépe do druhého dne.

  4. Cibuli nahrubo nasekáme. Tři cibule rozprostřeme na dno pekáče.

  5. Na cibuli naskládáme maso obalené marinádou a posypeme je zbývající cibulí.

  6. Přikryjeme a vložíme do trouby vyhřáté na 200°C. Po 50 minutách posypeme maso nastrouhaným sýrem a ještě dalších 20 minut pečeme.

  7. Na posledních 10 minut můžeme pekáč odkrýt.

  8. Podáváme s jakkoliv upravenými bramborami a zeleninovou oblohou nebo salátem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 374 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřové kotlety v majonéze

Tématické fráze: vepřová kotleta recept recepty z vepřové kotlety vepřové v majonéze vepřové kotlety veprove platky v majoneze vepřová kotleta recepty zapečené kotlety v majonéze vepřová kotleta veprove kotlety recepty maso v majoneze vepřové na majonéze platky v majoneze veprove maso v majoneze vepřové plátky na majonéze zapečené kotlety s majonezou maso obalené v majonéze kotlety s majonezou vepřové plátky v majovéze kotltty v majonéze kotltty v majonéze

Zapomněl/a jsem heslo