Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele IAmAndel

Barevný těstovinový salát II

Do rýžovaru vložím dost vody,
těstoviny budou v ní mít hody.
Pak do té vody přidám mořskou sůl,
tři kapky oleje, práce je půl.

Dle návodu těstoviny vařím
a ve své kuchyni hospodařím.
Omyji si zeleninu čerstvou,
bude míti chuť jenom mladistvou.

Papriky, rajčátka i cibulky,
nakrájím dle kuchaře Vybulky.
Kukuřici uvařím al dente,
pak chladne, na to nezapomeňte.

Vše pak promíchám v skleněné míse,
tatarku, jogurt, jak v časopise.
Osolím přidám trošičku pepře,
chuť to potěší, mysl se nepře.

Pro mlsný jazyk nakrájím šunku,
co mi potěší chuťovou buňku.
Nechám vše zchladnout, už se moc těším,
jsem prostě gurmán, trošičku hřeším.

Tento text jsem napsal k receptu mé kamarádky a přítelkyně. Protože je skvělá kuchařka a vaří naprosto úžasně.

Je to úžasná mňamka, za sebe mohu doporučit si pro jídla tohoto typu koupit římský hrnec. A dělat to v něm. Jídlo v něm dělané je dietní, nepotřebuje tolik oleje a chutná skvěle.