Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele jančab

Asi každá horkovzdušná fritéza peče jinak, já jsem měla stehno uvnitř růžové a nedopečené:-((, je teda pravda, že bylo větší, takže pro ostatní doporučuju podle velikosti stehna protáhnout dobu pečení. Dala bych do druhé etapy místo 10 tak 20 min. Jinak super recept, moc děkuju autorce, už jsem dlouho hledala způsob, jak udělat kuře v horkovzdušné fritéze. S pozdravem Janča :-K

zdenka.s: Měla jste doma zimu, jsou hrozně citlivé na chladno hned po vytažení z hrnce. Je nejlepší mít doma teplo a hlavně na ně neotevírat okna, knedlíky musí chladnout pomalu. Hned po vytažení z hrnce do nich třikrát píchnu v různých místech vidličkou aby unikla pára.

Výborný uvařený v hrnci i na páře.