Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hrbaté maso

Krkovička je výborný kousek šťavnatého masa, který se kromě minutek a grilování může také péct. Tento recept je výborný pro milovníky nádivek. Bohatou chuť vytváří žampiony a sýr.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min

70 min (25 min příprava + 45 min tepelná úprava)

21. 4. 2009 12:45

Suroviny

Porce: 5

Nutriční hodnoty

Energie5 202 kJ / 1 243 kcal
Bílkoviny83,86 g
Tuky41,42 g
Vláknina8,60 g
Cholesterol 663 mg
Sodík 3,39 g
Sůl8,13 g
Sacharidy129,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Doporučené recepty, od paní Markéty Havlové z Mařatic.

Místo žampionů lze použít i hlívu ústřičnou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

JanaDorazinova

27. 12. 2019 22:27

Kerstein: to mne moc těší :-8. Už dlouho jsem to nevařila ;-)

Kerstein

27. 12. 2019 18:16

Skvělé šťavnaté masicko:yes:

kutil25

28. 1. 2019 13:04

vyborné recepty a chutné děkuji.<3

JanaDorazinova

13. 8. 2018 13:13

danutka8: Moc mne to těší!! Jsem ráda že návštěvě chutnalo a že jste vybrala právě můj recept :-K

JanaDorazinova

13. 8. 2018 13:11

Moravak: ;-)<3

Moravak

13. 8. 2018 12:19

Tak tohle masíčko jsem před několika lety jedl ve Velkých Bílovicích a moc jsem si pochutnal, jsem rád že jsem tu ten recept našel, na 100% si to masíčko ukuchtim. :yes:

danutka8

13. 8. 2018 09:11

Milá Janičko,Váš recept jsem připravila mé mamince,která mě navštívila se svým přítelem a musím říct,že jsem sklidila úspěch:-D. Tak i tímto Vám moc děkuji za príma recept.<3. Všem chutnalo,tak se můžu nyní zase těšit na další brzkou návštěvu:-D. Dávám bodík:yes::yes::yes:

JanaDorazinova

3. 11. 2017 17:49

caarrodejka: Jéé, to mne moc těší! :-)

caarrodejka

3. 11. 2017 16:32

Tak opět Jani od Vás výborný recept!!Už jsem vařila dvakrát a vždy úspěch a opět jednoduché a to já ráda.o):-K

tejaja

21. 8. 2017 11:48

Jan: Hliník môže reagovať len vtedy, ak príde do styku s potravinami, hlavne kyslými. Lenže v tomto prípade je len jedlo zakryté. Inak, hliník máte aj v zubných pastách, deodorantoch atd, ktoré bežne používame. ;-)

Jan

21. 8. 2017 11:19

Marika: Jistě máte na mysli, že alobal je hliník a pokud se uvolní do pokrmu, je to karcinogenní. To ovšem máte pravdu. Musíte to napsat po lopatě, tady jsou lidi nechápaví. Myslím, že je výhodnější přikrýt to prostě skleněným víkem v zapékací míse. :-)

JanaDorazinova

25. 7. 2017 16:46

Lenunka: :-D:-D:-D:yes:

Lenunka

25. 7. 2017 16:32

Jana Remkova: jo, pak teprve to bude to pravé ořechové :-D:-D:-D
jinak receptík se mi líbí, zkusím :yes::-):-K

JanaDorazinova

24. 7. 2017 18:49

Lenunka: :-D:-D:-D:-D, příště to přikryji igelitem :-D, třeba to bude lepší! :-D

Lenunka

24. 7. 2017 18:01

Marika: vtipné...takže nepřikrývat, nechat spálit a pak to teprve bude asi zdravé, že?:-D

1 2 3 4 7 10 13

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: co uvařit k obědu co vařit v neděli co v neděli k obědu co uvařit v neděli co vařit k obědu co uvařit v neděli k obědu recepty-sova@volny.cz vydavatelství sova co mám zítra vařit co mám vařit co uvarit na nedeli co varit co dobrého k obědu co k obědu bez masa co vařit k obedu recepty nevím co vařit co vařit k obědu z veproveho masa co vařit o vánocích co k obědu recepty-sova

Suroviny: krkovice vepřová, sádlo, olej, žampióny, cibule, šunka, rohlík, mléko, vejce, sýr tvrdý, petrželka zelená

TopRecepty.cz

Hrbaté maso

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zmxm