Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Radlice

Skvělý nápad, dělala sem ho dnes na oběd a předčil očekávání ;-) Bod za "beztrojobalný" sýr :yes:

Děkuju za skvělé fotky Jani :-K Sem ráda že chutnalo :-)

A nepřišlo mně, že by po usmažení byla nějaká rozbleptaná... Bála sem se toho, ale vážně ne :-). Asi záleží jak dlouho to necháte smažit.

Když jsem to dělala, použila sem normálně nůž... Nejdřív sem vykrojila vrchní část u stopky, pak dolní a potom sem škrabkou odstranila slupku... Ale to udělátko si rozhodně pořídím ;-)

Omlouvám se, že není žádná fotka, snědlo se to dřív než sem to stačila zdokumentovat :-)) Ale dodám co nejdříve ;-)

Vynikající chuť! Vařené zelenině moc neholduju, ale tohle je jedna báseň;-):yes:

Naposledy jste si prohlédli