Upravila jsem ho ale následovně:
Připravila jsem z menšího množství - co dům dal.
Mascarpone 500g
Tvaroh 250
Smetana 33% 200g
Cukry jsem dala jen dva vanilkové, 150g cukru je na mě moc.
Ztužovač fungoval skvěle a dort zatuhnul akorát, ač byl jen 2h v mrazáku.
Místo másla do korpusu jsem dala Heru - přijde mi pak takový vláčnější, ne tolik tvrdý.
Upekla jsem vegan verzi - místo mléka dala jen vodu a máslo dala z kešu. Slunečnicová semínka jsem nahradila drcenými lískáči a sušenky jsou vynikající. Děkuji za recept!
Upravila jsem ho ale následovně:
Připravila jsem z menšího množství - co dům dal.
Mascarpone 500g
Tvaroh 250
Smetana 33% 200g
Cukry jsem dala jen dva vanilkové, 150g cukru je na mě moc.
Ztužovač fungoval skvěle a dort zatuhnul akorát, ač byl jen 2h v mrazáku.
Místo másla do korpusu jsem dala Heru - přijde mi pak takový vláčnější, ne tolik tvrdý.
Byl opravdu lehký a svěží, doporučuji. : )