Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
Lanceta uvařila 2. 5. 2013 11:01 Pudinkovy koláč se zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lanceta uvařila 2. 5. 2013 11:01 Pudinkovy koláč se zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail Před rozkrájením Okomentovat
Lanceta uvařila 2. 5. 2013 11:01 Pudinkovy koláč se zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
15 foto Martin Zounar zjistil, jak zhubnout a netrápit se u toho: Strava je základ, 10 kg už mám dole, říká populární herec