Rolované knedlíky sirovi štruklji. Sladká slovinská specialita s tvarohem chutná jako od babičky, příprava je navíc snadná
Hovězí na smetaně dle starých hanáckých receptů: Marinujte ho dva dny a vařte pomalu, projeví se to na jedinečné chuti
Lucie Frohlichova uvařila 6. 1. 2016 18:41 Koláč s jablky posypaný skořicí a drobenkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lucie Frohlichova uvařila 6. 1. 2016 18:38 Koláč s jablky posypaný skořicí a drobenkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lucie Frohlichova uvařila 6. 1. 2016 14:30 Koláč s jablky posypaný skořicí a drobenkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jablkový perník: Díky ovoci je dokonale vláčný a báječně šťavnatý, čokoládová poleva dodá punc svátečního dezertu
Středověcí Vikingové si dusili hovězí na víně, vařili pivo z řebříčku a pomocí cibulové polévky „diagnostikovali“ zranění